Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στον Έβρο

Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στον Έβρο

0

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα στις Φέρες και πλησίον του Νότιου Κόμβου Διδυμοτείχου-Κατασχέθηκαν τρία ΙΧ

Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη σε περιοχές του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, έξι διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Το απόγευμα της Τρίτης στις Φέρες Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε έξι παράτυπους μετανάστες. Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα στο ΚΤΕΛ των Φερών έναν ακόμη άντρα, διότι όπως διακριβώθηκε είχε μεταφέρει σε προγενέστερο χρόνο το παραπάνω αυτοκίνητο σε προκαθορισμένο σημείο, όπου το παρέλαβε ο οδηγός – διακινητής.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης πλησίον του Νότιου Κόμβου Διδυμοτείχου, αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμα δύο άντρες, διότι τους εντόπισαν να επιβιβάζουν σε ΙΧ επτά παράτυπους μετανάστες. Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δύο ακόμη άντρες οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο ΙΧ και όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών.

Σημειώνεται ότι για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 27-2-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Κορινθίας.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…