Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Μία πρόσληψη στον δήμο Τοπείρου

Μία πρόσληψη στον δήμο Τοπείρου

0

Ειδικότητα ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου

 

Έως τις 3/3/2023 η υποβολή των δικαιολογητικών – 4μηνη σύμβαση

 

Την πρόσληψη προσωπικού τετράμηνης απασχόλησης και ειδικότερα ενός (1)

ατόμου για αντιμετώπιση κατεπειγουσών-πρόσκαιρων αναγκών προς κάλυψη

των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας ανακοίνωσε ο δήμος Τοπείρου

 

Αναλυτικά:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ Χρονική Διάρκεια
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧ.ΕΡΓΟΥ (GRADER) 1 4 μήνες

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής

δικαιολογητικά :

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.
  2. Δικαιολογητικά των τυπικών προσόντων (άδεια μηχανοδηγού-χειριστή

μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων, τίτλος σπουδών και άδεια οδήγησης).

  1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης.
  2. Φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού.
  3. Βεβαίωση για αριθμό ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.
  4. Βεβαίωση Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου ΙΚΑ (ΑΜΑ).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο

Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Τοπείρου, Ταχ.

Δ/νση: 67200 Εύλαλο Ξάνθης, μέσα σε προθεσμία πέντε ( 5 ) εργασίμων ημερών και

συγκεκριμένα από Παρασκευή 24-02-2023 έως Παρασκευή 03-03-2023 στoν αρμόδιο

υπάλληλο Κιοσσέ Ιωάννη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα για ενημέρωση των

ενδιαφερομένων καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Μεγάλος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ στις 4/3

 

Πώς θα βρείτε το εξεταστικό κέντρο, τι να έχετε μαζί σας

 

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2Γ2022, ο οποίος θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 4 Μαρτίου, σε 527 εξεταστικά κέντρα σε 43 περιφερειακές ενότητες.

 

Χρηστικές οδηγίες

Ακονίζουν τα μολύβια τους 108.229 υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στον μεγάλο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για χιλιάδες θέσεις στο δημόσιο.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις 9 το πρωί στην Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας με μέγιστη διάρκεια εξέτασης τις 2 ώρες και 45 λεπτά.

Στη συνέχεια, στις 14:30 μετά το μεσημέρι θα εξεταστούν στις Γενικές Γνώσεις, με τη διάρκεια της εξέτασης να είναι οι 2 ώρες και 30 λεπτά.

Και στα δύο μαθήματα οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη της εξέτασης κάθε μαθήματος, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ταυτοποίησής τους και να βρίσκονται εντός της αίθουσας στην οποία θα εξετασθούν, 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της εξέτασης.

Το ΑΣΕΠ επισημαίνει ότι αιτήματα υποψηφίων για αλλαγές εξεταστικών κέντρων δεν γίνονται δεκτά.

Η κατανομή των υποψηφίων στις αίθουσες κάθε Εξεταστικού Κέντρου έχει γίνει αλφαβητικά με βάση το επώνυμό τους, σύμφωνα με τις αλφαβητικές καταστάσεις που έχουν αποσταλεί στα Εξεταστικά Κέντρα.

 

Πώς θα βρείτε το εξεταστικό σας κέντρο

Τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα εξεταστούν, οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ εισάγοντας ένα από τα ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ή ταυτότητα.

Το ΑΣΕΠ επισημαίνει ότι αιτήματα υποψηφίων για αλλαγές εξεταστικών κέντρων δεν γίνονται δεκτά. Επισημαίνεται ότι αιτήματα υποψηφίων για αλλαγές εξεταστικών κέντρων δεν γίνονται δεκτά.

H Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοινώνει ότι για τους υποψηφίους, που θα συμμετέχουν στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2Γ/2022), για τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο) (Φ.Ε.Κ. 75/ τ. ΑΣΕΠ/21.11.2022), το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και έχουν δυσχέρεια πρόσβασης στα Εξεταστικά Κέντρα λόγω κινητικών προβλημάτων, υπάρχει πρόβλεψη να εξετασθούν σε Εξεταστικά Κέντρα που διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή (ράμπες).

Για τον σκοπό αυτόν, οι ως άνω υποψήφιοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Α.Σ.Ε.Π. στο τηλ. 2131319470 (ώρες 8:00 – 15:00) μέχρι και την ημέρα του διαγωνισμού.

 

Αιτήσεις για θέσεις στα νοσοκομεία

 

Λοιπό επικουρικό προσωπικό

 

Ενεργοποιείται η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή των υποψηφίων στους ηλεκτρονικούς καταλόγους του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή των υποψηφίωνστους ηλεκτρονικούς καταλόγους του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, ενεργοποιείται από Παρασκευή 24-02-2023 και ώρα 11:00 π.μ. μέχρι και την Πέμπτη 02-03-2023 και ώρα 15:00, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

«Για τους υποψήφιους που είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.»

«Οι υποψήφιοι να ανατρέχουν στο αναρτημένο αρχείο excel «ΣΥΝΟΛΟ ΔΟΜΩΝ και ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ» προκειμένου να λάβουν γνώση των διαθέσιμων φορέων και ειδικοτήτων.»

«Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία υποψήφιοι οι οποίοι έχουν αποποιηθεί πρόσληψη από 1-01-22 ή έχουν παραιτηθεί από 1-01-21.»

«H υπεύθυνη δήλωση iv) έχει αλλάξει οπότε θα πρέπει να λάβετε την νέα υπεύθυνη δήλωση απο την ιστοσελίδα παρακάτω (μενού “Οδηγίες Συμπλήρωσης αίτησης”).


Θέσεις για απόφοιτους λυκείου στην ΕΛΣΤΑΤ

 

Η ΕΛΣΤΑΤ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την ένταξή τους στo Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ) περιόδου Ιανουαρίου – Αυγούστου 2023. Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο νέο Μητρώο ΙΣ, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ.

Η αίτηση αποτελεί παράλληλα υπεύθυνη δήλωση για όλα τα αναφερόμενα σε αυτήν.

 

Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνεται από την 12η ώρα της 3ης Φεβρουαρίου 2023 έως και την 24η ώρα της 6 Μαρτίου 2023 στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=19622023:5558

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για ένταξη στο Μητρώο ΙΣ έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, τα οποία είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή έχουν πιστοποιητικό Ελληνομάθειας αντίστοιχου επιπέδου, ηλικίας 18 έως 67 ετών.

Ειδικά για τη συμμετοχή στην Ετήσια Γεωργική Έρευνα (ΕΓΕ) δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο πτυχιούχοι γεωπόνοι (γεωτεχνικοί) Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22-67 ετών, με γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης ένταξης στο Μητρώο ΙΣ οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ και υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δημόσιων οργανισμών, καθώς και όσοι υπηρετούν τη θητεία τους στο στρατό.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δήμος Ξάνθης: Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός πυροπροστασίας για δομημένα ακίνητα που βρίσκονται κοντά σε δάση

Πρέπει να συνταχθεί Έντυπο Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Τεχνικής Έκθεσης αρμόδιου τεχνι…