Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ευμοίρου επισκέφθηκαν το δημαρχείο

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ευμοίρου επισκέφθηκαν το δημαρχείο

0

Τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος. Την ξενάγηση ανέλαβε η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας

Το Δημαρχείο Ξάνθης επισκέφθηκαν τη Δευτέρα το πρωί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ευμοίρου, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, στο πλαίσιο του προγράμματος των εκπαιδευτικών επισκέψεων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης υποδέχτηκε τις μαθήτριες και τους μαθητές της πρώτης και της τρίτης τάξης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μίλησε μαζί τους και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Οι παιδικές χαρές, οι αθλητικές υποδομές στο Εύμοιρο αλλά και σε όλον τον Δήμο, τα όρια του Δήμου, όπως και τα καθήκοντα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία θέλησαν να μάθουν οι μικροί μας συμπολίτες.

«Είναι πάντα μεγάλη χαρά να συζητώ με τα παιδιά μας -το μέλλον αυτού του ευλογημένου τόπου. Η ζωντάνια, η εξυπνάδα και τα χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα, μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα, με σχέδιο και επιμονή για ένα καλύτερο αύριο -για την Ξάνθη των παιδιών μας», τόνισε.

Την ξενάγησή τους ανέλαβε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πολιτισμού και Παιδείας Ειρήνη Χαριτωνίδου, η οποία ενημέρωσε τα παιδιά, σχετικά με τις δημοτικές υπηρεσίες, τα θέματα που διεκπεραιώνονται αλλά και την προσπάθεια των εργαζομένων για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…