Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Λουλούδια στις γυναίκες του δήμου Ξάνθης για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Λουλούδια στις γυναίκες του δήμου Ξάνθης για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

0

Προσφέρθηκαν σε εργαζόμενες από τη σύζυγο του δημάρχου κα Παρασκευοπούλου και την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας κα Χαριτωνίδου

Όμορφα λουλούδια εποχής προσφέρθηκαν συμβολικά στις εργαζόμενες του Δήμου Ξάνθης όμορφα λουλούδια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Ήταν μια πρωτοβουλία της συζύγου του Δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για ζητήματα του Δήμου.

Πανσέδες, κυκλάμινα, γαρυφαλλάκια και πασχαλιές ομόρφυναν τους εργασιακούς χώρους, αλλά και τη διάθεση…

Το μεσημέρι, η κα Έλλη Παρασκευοπούλου συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας κα Ειρήνη Χαριτωνίδου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Καθαριότητας και πρόσφερε λουλούδια στις γυναίκες που μοχθούν καθημερινά για μια καλύτερη -καθαρότερη, στην προκειμένη περίπτωση- πόλη.

«Είναι πολύ σημαντικό το έργο σας. Όλοι μας σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε για μια καθαρή και φιλική πόλη. Να σας έχει ο Θεός υγιείς και χαρούμενες, εσάς και τις οικογένειές σας», ευχήθηκε η κα Παρασκευόπουλου.

Λουλούδια πρόσφερε και στο Δημαρχείο στις εργαζόμενες των Υπηρεσιών, ευχόμενη καλή επιτυχία στο σημαντικό τους έργο. «Οι γυναίκες έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε από όποια θέση βρεθούμε, στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα. Με επιμονή και υπομονή, αλλά και φροντίδα, που είναι ένα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει, σας εύχομαι να συνεχίσετε. Με υγεία και οικογενειακή ευτυχία για όλες και όλους», σημείωσε.

Το μήνυμα του δημάρχου

Στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης σημειώνει:

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επισκιάζεται φέτος από την πρωτόγνωρη τραγωδία στα Τέμπη.

Με τη σκέψη μας στραμμένη στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και στις οικογένειές τους τιμούμε τον διαχρονικό αγώνα του γυναικείου κινήματος για ισότητα, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη.

Αν και οι κατακτήσεις του είναι πολλές και ουσιαστικές μέσα στον χρόνο, θα πρέπει να υποστηρίζονται και να ενισχύονται, καθώς οι αλλεπάλληλες κρίσεις που βιώνουμε, τις υπονομεύουν συστηματικά.

Συνεχίζουμε αδιάλειπτα -όλοι μαζί- τον αγώνα για την εξάλειψη των ανισοτήτων.

Ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο του προγραμματισμού του και σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς και εθελοντικές οργανώσεις στηρίζει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες για την προώθηση της ισότητας, την ενίσχυση της θέσης της γυναίκας στην εργασία, την οικονομία, τη μητρότητα, την κοινωνία, ως ισότιμο μέλος -ως απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης και της ευημερίας του τόπου μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα οι ΔΕΥΑ Ξάνθης και Αβδήρων

Απεργιακή συγκέντρωση στις 10 πμ στο ΕΚΞ   Στην 24ωρη απεργία που προκηρύχθηκε από τη…