Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΟΞ: Συμμετείχε με 17 κολυμβητές στο Εαρινό Κύπελλο το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη

ΚΟΞ: Συμμετείχε με 17 κολυμβητές στο Εαρινό Κύπελλο το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη

0

Για ηλικίες 9-12 ετών

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 διεξήχθη το Εαρινό Κύπελλο Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) στο Δημοτικό κλειστό κολυμβητήριο ¨Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης¨ στην Αλεξανδρούπολη υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι σημαντικοί διότι  σηματοδοτούν την ολοκλήρωση της χειμερινής προετοιμασίας  των Προαγωνιστικών κατηγοριών. Μέρος έλαβαν 280  κολυμβητές από 11 σωματεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Ο ΚΟΞ εκπροσωπήθηκε με 17 κολυμβητές, οι περισσότεροι εκ των οποίων συμμετείχαν πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος :

  • Μουτουσίδου Αικατερίνη, Χάλκινο μετάλλιο στα 50μ Πρόσθιο , στα 50μ Πεταλούδα & στα 100μ Πρόσθιο
  • Καραγιάννη Χρύσα Χάλκινο μετάλλιο στα 100μ Ύπτιο
  • Καψάλη Δέσποινα, Αυγερινίδου Κέλλυ, Μονοπόρτη Κυριακή, Αρμένογλου Αναστασία, Αραμπατζάκη Θεοδοσία, Αμίροβα Μόνικα, Μπαντάκ Ντενίζ, Σουλτάνης Θεόδωρος, Τέζας Γιάννης, Ελευθεριάδης Παύλος, Ελευθεριάδης Δημήτρης, Πολίτης Ανέστης, Πασχαλίδης Μιχάλης, Ιερόπουλος Γιώργος, Μπόζ Εμήρ.

Με ανάρτησή του ο σύλλογος συνεχάρη τα παιδιά και την προπονήτρια Ευαγγελία Πολίτου. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους. Η παρουσία της ομάδας μας απέδειξε ότι υπάρχει δυναμική εξέλιξη στα τμήματα υποδομής και  εξαιρετικός σχεδιασμός από την προπονήτρια μας Ευαγγελία Πολίτου που βρίσκεται καθημερινά δίπλα τους.

Όλα τα παιδιά έδειξαν πως διψάνε για αγώνες! Διασκέδασαν , αγωνίστηκαν , πάλεψαν, χάρηκαν και έδειξαν  τρομερή ομαδικότητα!  Το χαμόγελο στα πρόσωπά τους τους είναι η μεγαλύτερη απόδειξη»!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…