Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Αλεξανδρούπολη έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του bullying παρουσία βετεράνων καλαθοσφαιριστών

Η Αλεξανδρούπολη έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του bullying παρουσία βετεράνων καλαθοσφαιριστών

0

Περισσότεροι από 1.000 μαθητές συμμετείχαν στη δράση του Δήμου

Περισσότεροι από 1.000 μαθητές συμμετείχαν στη δράση κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Οι μαθητές έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού από το κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», κάνοντας ντρίπλα στο bullying!

Οι μαθητές συμμετείχαν στη δράση κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το ΚΜΟΠ για την ανάπτυξη δράσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού και τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητισμού, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Live Without Bullying: Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό #6» πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και της Μικτής Ομάδας Καλαθοσφαιριστών της Αλεξανδρούπολης, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Προηγήθηκε χαιρετισμός του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και της Γενικής Διευθύντριας του ΚΜΟΠ, εκπαιδευτική ψυχολόγο, εμπνεύστρια και δημιουργό της πλατφόρμας Δρ. Αντωνία Τορρένς.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν θέαμα τόσο από τους βετεράνους της ελληνικής καλαθοσφαίρισης όσο και από τα νέα παιδιά των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ, ενώνοντας παράλληλα τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης στα παιδιά κατά του φαινομένου του εκφοβισμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…