Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Speedway Ultra στην Καλλίφυτο Δράμας

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Speedway Ultra στην Καλλίφυτο Δράμας

0

Αγώνες βουνού 100 χλμ, 46 χλμ και 10 χλμ, μαζί με έναν παιδικό αγώνα δρόμου

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, θα διεξαχθεί με αφετηρία την πίστα καρτ Καλλιφύτου, ο αγώνας δρόμου βουνού Speedway Ultra Καλλιφύτου το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.

Οι διαδρομές που θα διεξαχθούν είναι τρεις: 100 χλμ, 46 χλμ. και 10 χλμ. την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 13.00, θα διεξαχθεί και ο παιδικός αγώνας εντός της πίστας καρτ, για όλους τους μικρούς μας φίλου για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία! Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου – βουνού, όπου ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να θαυμάσει την περιοχή.

Η Διοργάνωση έχει ξεκινήσει από το 2021, και περιλαμβάνει συνολικά 4 αγώνες. Οι δύο πρώτοι αγώνες είναι των 100 χλμ. και ο δεύτερος των 46 χλμ. που γίνονται  στο βουνό, ένας εξάωρος αγώνας που γίνεται εντός της πίστας και ένας άλλος 10 χλμ. που γίνεται στο ρέμα της Καλλιφύτου πολύ κοντά στην πίστα.

Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, ηλικίας από 18 ετών και άνω χωρίς κάποιο κριτήριο συμμετοχής και με το σχετικό αντίτιμο, ενώ η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…