Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΟ: Απαντά στις αντιδράσεις για τη φανέλα της Εθνικής

ΕΠΟ: Απαντά στις αντιδράσεις για τη φανέλα της Εθνικής

0

“Σχεδιάστηκε από ιταλικό οίκο – Παραπέμπει στην Ελληνική Επανάσταση”

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι το σχέδιο απεικονίζει αγκυλωτό σταυρό. Η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει εξηγήσεις για τη νέα εμφάνιση της “γαλανόλευκης”. Σύμφωνα με την τοποθέτηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η φανέλα σχεδιάστηκε από ιταλικό οίκο και δημιουργήθηκε τη χρονιά 2021 υπό άλλη προεδρία. Μάλιστα το σχέδιο παραπέμπει στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε σχέση με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τη νέα φανέλα της Εθνικής Ομάδας, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζονται τα εξής.

Η φανέλα αυτή σχεδιάστηκε από τη Χορηγό εταιρεία της Ομοσπονδίας μετά από την υποβολή πρωτότυπης πρότασης από ιταλικό σχεδιαστικό οίκο. Η επιλογή της έγινε το 2021 από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επί άλλης προεδρίας και το σχέδιο παραπέμπει στην επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης. Η τελική έγκριση δόθηκε από την UEFA, η οποία υποβάλλει σε λεπτομερή έλεγχο τις εγκρίσεις που δίνει σε αυτές τις περιπτώσεις“.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …