Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έπεσαν τζάμια στο δρόμο από το γνωστό κτίριο στην 28ης Οκτωβρίου

Έπεσαν τζάμια στο δρόμο από το γνωστό κτίριο στην 28ης Οκτωβρίου

0

Μετά την ασχήμια, εμφανίστηκε και η επικινδυνότητα

Οφείλουν οι ιδιοκτήτες να τελειώσουν το θέμα για να φύγει η ασχήμια. Ο δήμος έλαβε μέτρα για προστασία των δημοτών

Η εικόνα στους Ξανθιώτες γνωστή εδώ και χρόνια. Μια άσχημη, απαράδεκτη και επικίνδυνη για τους διερχόμενους πολίτες. Όπως έγινε την Δευτέρα όταν από ένα παράθυρο του ορόφου, έπεσαν στον δρόμο κομμάτια από τζάμι που έσπασε.

Και ναι μεν αυτή τη φορά δεν τραυματίσθηκε κάποιος συμπολίτης, όμως την όποια εξέλιξη του κτιρίου και τις φθορές αυτού, δεν μπορεί κανείς να προβλέψει. Όπως κατάλαβαν ήδη οι συμπολίτες, πρόκειται για το κτίριο που βρίσκεται στις οδούς 28ης Οκτωβρίου, Τσιμισκή και Δαγκλή. Αυτό που εδώ και χρόνια αποχώρησαν οι επαγγελματίες γιατί κρίθηκε επικίνδυνο.

Στο κτίριο εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες το Νοσοκομείο Ξάνθης και ιδιώτες και δυστυχώς δεν μπορούν ν’ αποφασίσουν να συμφωνήσουν για την αξιοποίηση του κεντρικού αυτού και αρκετά μεγάλου οικοπέδου.

Σήμερα, η εικόνα του κτιρίου που άρχισε να εκδηλώνει σημάδια επικινδυνότητας όντως «κλείστηκε» από το δήμο με σιδερένια πλαίσια για να μη κυκλοφορούν από κάτω άτομα. Πού; Στο κέντρο της πόλης, 200μ. από την κεντρική πλατεία. Οι ιδιοκτήτες, όλοι, έστω η πλειοψηφία, οφείλουν να βρουν μια λύση. Το θέμα δεν παίρνει παράταση πλέον.

Φωτό από τη γωνία 28ης Οκτωβρίου και Τσιμισκή
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…