Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ένα διήμερο αγωνιστικής αναρρίχησης έφτασε στο… τέλος του για τους μικρούς αθλητές του ΕΟΣ Ξάνθης

Ένα διήμερο αγωνιστικής αναρρίχησης έφτασε στο… τέλος του για τους μικρούς αθλητές του ΕΟΣ Ξάνθης

0

Τέσσερα παιδιά έλαβαν μέρος στον αγώνα που διοργάνωσε ο αναρριχητικός σύλλογος Αριδαίας

Κατέλαβαν  5η, 7η και 8η θέση σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες-Στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα boulder 18-19/03

Οι μικροί αθλητές του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Ξάνθης συμμετείχαν σε ένα αγωνιστικό διήμερο boulder νέων, μία αγωνιστική αναρρίχηση που διοργανώθηκε στο Vertical Zone στην Κοζάνη το διάστημα 18-19 Φεβρουαρίου 2023.

Οι μικροί αθλητές Γρηγόριος Θεοδωράκης, Οδυσσέας Καργιώτης, Δήμητρα Τσιγγενοπούλου και Ιωάννης Τσιγγενόπουλος έλαβαν μέρος στον αγώνα που διοργάνωσε ο αναρριχητικός σύλλογος Αριδαίας και επιμελήθηκαν  οι ομάδες του γυμναστηρίου Vertical Zone και PXP Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Ξάνθης κατέλαβαν την 5η θέση στην κατηγορία πανπαίδες Γ και Β, την 7η  στην κατηγορία πανκορασίδες Α και την 8η στην κατηγορία Παίδες, αντίστοιχα.

Συμμετείχαν 170 αθλητές-Δυνατότητα χάραξης 8 προβλημάτων

Αυτό που έκανε την διαφορά σε αυτόν τον αγώνα ήταν οι καλύτερες συνθήκες. Υπήρχε η δυνατότητα χάραξης 8 προβλημάτων, οπότε ακόμα και ο μεγάλος αριθμός των συμμετοχών, συνολικά 170 αθλητές, δεν επηρέασε ούτε στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος ούτε στην ταυτόχρονη αναμέτρηση πολλών αθλητών στις μικρές κατηγορίες.

Στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα boulder για όλες τις κατηγορίες 18 -19 Μαρτίου.

«Ο αγώνας ήταν απολαυστικός τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους συνοδούς, θεατές. Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους γονείς τους, για την παρουσία και την υποστήριξη τους», αναφέρει ο ΕΟΣ σε σχετικό δελτίο τύπου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής

Θα τη μεταφέρουν περίπου 10.000 λαμπαδηδρόμοι – Τη Δευτέρα θα περάσει από την Ξάνθη …