Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διακρίθηκε ανάμεσα σε 54 πανεπιστήμια η ομάδα της Νομικής του ΔΠΘ

Διακρίθηκε ανάμεσα σε 54 πανεπιστήμια η ομάδα της Νομικής του ΔΠΘ

0

Θα συμμετάσχει στην τελική φάση διαγωνισμού εικονικής δίκης ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο

Το δυναμισμό και την κατάρτισή τους αναδεικνύουν για άλλη μια φορά οι φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ. Η ELSA Komotini με ενθουσιασμό ανακοίνωσε ότι η ομάδα της στον διεθνή διαγωνισμό Εικονικής Δίκης  “Helga Pedersen Moot Court Competition”(organised by ELSA International ) προκρίθηκε ανάμεσα σε 54 πανεπιστήμια στους 18 που θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Η ομάδα της Κομοτηνής θα κληθεί να αγορεύσει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο στον τελικό του Διαγωνισμού.

Φετινό θέμα του Διαγωνισμού είναι η προστασία των ομόφυλων ζευγαριών με έμφαση στα ζητήματα της τεκνοθεσίας και της πρόσβασης σε μεθόδους ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Η ELSA Komotini στέλνει τις ευχές της για κάθε επιτυχία πρωταρχικώς στους διαγωνιζόμενους Δούκα Θοδωρή, Πούλιου Αναστασία και Τσαχαλίδου Αιμιλία, αλλά και στις προπονήτριές τους κα Πέρβου Ιωάννα και κα Λειβαδάρου Μυρτώ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…