Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Χειροπέδες σε διακινητή στη δασική περιοχή της Λύρας Έβρου

Χειροπέδες σε διακινητή στη δασική περιοχή της Λύρας Έβρου

0

Οδηγούσε επικίνδυνα χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 7/3 σε δασική περιοχή της Λύρας Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο άντρας αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και προκαλώντας υλικές ζημιές σε βανάκι σε οικισμό του Έβρου, συνεχίζοντας ακολούθως την πορεία του. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο άντρας επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Επιπλέον, προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 06-03-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Έπειτα, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…