Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Το πρόγραμμα των ΘΛΕ για την Τρίτη περιλαμβάνει ατελείωτους χορούς

Το πρόγραμμα των ΘΛΕ για την Τρίτη περιλαμβάνει ατελείωτους χορούς

0

Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» και Δημοτικό Αμφιθέατρο, οι χώροι διεξαγωγής

Μπαλνταφάν των δημοτικών σχολείων

Σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» στις 09:00π.μ. με 11:00π.μ. και 11:30π.μ. με 1:30μ.μ. στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του προγράμματος των ΘΛΕ, θα διεξαχθεί το «Μπαλνταφάν των δημοτικών σχολείων».

Η φανταστική πόλη του καρναβαλιού έρχεται ξανά για να ψυχαγωγήσει τους μαθητές των δημοτικών σχολείων και να τους γνωρίσει τη χαρά και την ατμόσφαιρα της αποκριάς. Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να χορέψουν, να διασκεδάσουν με μουσικοκινητικά παιχνίδια από ομάδα διασκεδαστών, ζογκλέρ και χορευτών. Η συνέχεια κορυφώνεται με ένα ξέφρενο πάρτι με μουσική και χορό.

Είσοδος μόνο για τα δημοτικά σχολεία (τάξεις Δ΄, Ε΄ και Στ΄)

Μπαλνταφάν για τους μπόμπιρες
Ύστερα από το Μπαλνταφάν των δημοτικών σχολείων, σειρά θα πάρουν οι μικρότερες ηλικίες στο Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» στις 4:00μ.μ. με 7:00μ.μ.

Η ίδια εκδήλωση επαναλαμβάνεται με δωρεάν είσοδο και προσαρμόζεται για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, τα οποία θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Μουσικοχορευτική βραδιά λαογραφικών συλλόγων
Μια μέρα γεμάτη χορό δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς τους λαογραφικούς συλλόγους. Η μουσικοχορευτική βραδιά των λαογραφικών συλλόγων θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 7:00μ.μ.

Οι λαογραφικοί σύλλογοι της πόλης, ως συνεχιστές της παράδοσης, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με πλούσιες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Συμμετέχουν οι σύλλογοι: Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής», Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, Πολιτιστικός Σύλλογος Διομήδειας, Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μαγγάνων Δήμου Τοπείρου Ν. Ξάνθης, Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης, Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου «Οι Απίθανοι»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…