Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τέσσερα κιλά crystal meth κατασχέθηκαν στα σύνορα των Κήπων

Τέσσερα κιλά crystal meth κατασχέθηκαν στα σύνορα των Κήπων

0

Ο οδηγός της νταλίκας έκρυβε και ένα μη νόμιμο μετανάστη. Κατασχέθηκαν επίσης 30 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

 

Συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, περί ναρκωτικών και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Αναλυτικότερα, ο άνδρας οδηγώντας νταλίκα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός είχε αποκρύψει στο ρυμουλκό έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Επιπρόσθετα είχε αποκρύψει στο ρυμουλκό τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 30 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω ρυμουλκό όχημα, οι ναρκωτικές ουσίες, τα πακέτα τσιγάρων, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…