Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στηρίζει το αίτημα των δασικών συνεταιρισμών για άμεση αποπληρωμή το ΚΚΕ

Στηρίζει το αίτημα των δασικών συνεταιρισμών για άμεση αποπληρωμή το ΚΚΕ

0
ylotomia-empros

Κλιμάκιο του κόμματος συναντήθηκε προέδρους των Συνεταιρισμών Υλοτόμων της Δ.Ε. Σταυρούπολης και του Δήμου Μύκης καθώς και προέδρων των τοπικών κοινοτήτων

 

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου της Κ.Ο Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Φωτιάδη, υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης, με τους προέδρους των Συνεταιρισμών Υλοτόμων της Δ.Ε. Σταυρούπολης και του Δήμου Μύκης καθώς και προέδρων των τοπικών κοινοτήτων. Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε το σοβαρό πρόβλημα των υλοτόμων της περιοχής οι οποίοι αντιμετωπίζουν την καθυστέρηση της καταβολής των χρημάτων για τα χωρικά που δεσμεύουν οι αρμόδιες υπηρεσίες από τους Συνεταιρισμούς, που φτάνει τώρα περίπου τον ένα χρόνο, με ευθύνη της Κυβέρνησης και του αντίστοιχου υπουργείου. Επίσης αναφέρθηκε ότι τα χωρικά που διαθέτουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, είναι ελάχιστα και δεν φτάνουν στις οικογένειες των δικαιούχων να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης για τον Χειμώνα ούτε για ένα μήνα.

Η αντιπροσωπεία τουΚΚΕ δήλωσε σχετικά: «με βάση τα παραπάνω καθιστά σχεδόν αδύνατο, για τους υλοτόμους να καλύψουν τόσο τα έξοδα και η συντήρηση του εξοπλισμού τους, όσο και η συντήρηση του ζωϊκού κεφαλαίου που έχουν, πόσο μάλλον να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της καθημερινής διαβίωσής τους, αυτών και των οικογενειών τους. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αφού τους ευχαρίστησε για την πλήρη ενημέρωση, δεσμεύτηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα κάνει κάθε προσπάθεια να αναδείξουμε το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υλοτόμοι της περιοχής, τόσο μέσα όσο και έξω από την βουλή».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινούν οι  δημοπρασίες για  τα beach bar στις παραλίες μας

Τιμή εκκίνησης 2.000 ευρώ τα 15 τ.μ. – 2+1 νέο στην παραλία Μυρωδάτου  – Δύο b…