Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Στην Ξάνθη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

Στην Ξάνθη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

0

Γιόρτασε το νέο του παράρτημα στην ΠΑΜΘ

Έλαβε χώρα στο «Χατζιδάκειο» την Κυριακή με παρουσία μελών και προσκεκλημένων από το κοινωνικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος -Σ.Ε.Γ.Ε. την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023. Φέτος, ο Σύνδεσμος επέλεξε να πραγματοποιήσει την κοπή της βασιλόπιτάς του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, γιορτάζοντας το νέο παράρτημά του! Συγκεκριμένα, η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι”, στη Ξάνθη, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, υπό την παρουσία της περιοχής.

Χαιρέτισε και ο Αντιπεριφερειάρχης, Κ.Κουρτίδης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο οποίος ευχαρίστησε το Σύνδεσμο για την προσφορά του και τόνισε τη σημαντικότητα της λειτουργίας του Παραρτήματος του Σ.Ε.Γ.Ε, για την περιφερειακή ανάπτυξη και ενδυνάμωση της  γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Αρωγοί οι Αντ. Γραβάνης και Στ. Μωραΐτης

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Αντώνης Γραβάνης, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, κ.. Στέλιος Μωραΐτης.

Την βασιλόπιτα του Συνδέσμου, ευλόγησε ο εκπρόσωπος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων. Η εκδήλωση έκλεισε με τους χαιρετισμούς και τις ευχές για τη νέα χρονιά, της Προέδρου του Σ.Ε.Γ.Ε., κας Λίνας Τσαλταμπάση και της Υπεύθυνης του Περιφερειακού Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κας Φελίνας Καζάκου.

Επίσης, έδωσαν το παρών, οι γυναίκες εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, οι οποίες αποτελούν το Συμβουλευτικό Όργανο του Παραρτήματος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων της ευρύτερης περιοχής.

«Ισχυρή» εκκίνηση δράσεων ΠΑΜΘ την Τετάρτη 15/02

Η δυνατή εκκίνηση των δράσεων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με δύο εκδηλώσεις γνωριμίας σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ασθενές» το οικονομικό κλίμα στις επιχειρήσεις της Ξάνθης

Έλλειψη ρευστότητας, εργατικού δυναμικού και μειωμένη κατανάλωση Πολλές επιχειρήσεις κλείν…