Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Σήμερα στο Νευροκόπι η κηδεία του Σμηναγού Τσιτλακίδη

Σήμερα στο Νευροκόπι η κηδεία του Σμηναγού Τσιτλακίδη

0

Θα παραβρεθεί η ΠτΔ. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση

 Βαρύ είναι το πένθος για την Πολεμική Αεροπορία αλλά και για την Ελλάδα ολόκληρη με την τραγική είδηση θανάτων του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, έπειτα από πτώση του αεροσκάφους F-4 Phantom, στο οποίο επέβαιναν.

Σήμερα, Παρασκευή (3/2) στο Νευροκόπι της Δράμας θα τελεστεί η κηδεία του Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του κυβερνήτη του μοιραίου F-4 Phantom που έπεσε το πρωί της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας.

Το παρών στην κηδεία θα δώσει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Χθες, Πέμπτη στο χωριό Πικέρνι κηδεύτηκε ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας, ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Phantom που κατέπεσε νότια της Ανδραβίδας. Στο τελευταίο αντίο έδωσαν το «παρών» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μεσίστιες οι σημαίες του Δήμου Ξάνθης σε ένδειξη πένθους για την απώλεια των παλικαριών της Π.Α.

Με απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη οι σημαίες στο Δημαρχείο, τις Δημόσιες Υπηρεσίες και στο Ρολόι της Ξάνθης, θα κυματίζουν μεσίστιες έως σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, μετά τη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους F-4E  Phantom ll, ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…