Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προεκλογικό μήνυμα Χαρδαλιά από την Ξάνθη στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ

Προεκλογικό μήνυμα Χαρδαλιά από την Ξάνθη στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ

0

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε έναν κατάμεστο χώρο, στο καφέ LA TERRA το πρωί της Κυριακής

Ν.Χαρδαλιάς: «Πετύχαμε πάρα πολλά και μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.-Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Όλοι μαζί θα δώσουμε το μήνυμα της νίκης από εδώ, από την Ξάνθη!»

Το πρωί της Κυριακής 12/2 η ΔΕΕΠ Ξάνθης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο καφέ LA TERRA. Το παρών έδωσε και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είχε στο πλευρό του τον βουλευτή Ξάνθης, κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού Α’ και Β’ βαθμού, μέλη της πολιτικής επιτροπής και της γραμματείας οργανωτικού του κόμματος και φυσικά την δυναμική παρουσία της νεολαίας. Σε ένα κατάμεστο χώρο έλαβε χώρα η κοπή της πίτας και η ανταλλαγή ευχών για ένα ευτυχισμένο έτος με υγεία και με «αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», όπως τόνισαν οι παρευρισκόμενοι.

Αρχικά, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ξάνθης, κ. Αλέξανδρος Νταμπουρατζής καλωσόρισε τον Υφυπουργό, σημειώνοντας τα ακόλουθα : «Ο κ. Ν. Χαρδαλιάς αναμφίβολα είναι ένας άνθρωπος που τον διακρίνει η γνώση, η δύναμη της επικοινωνίας και η αποφασιστικότητα. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε κι έγινε μέλος των οικογενειών μας. Θυμόμαστε όλοι πώς κρεμόμασταν στην κυριολεξία από τα χείλη του και περιμέναμε να τον ακούσουμε».

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον βουλευτή Ξάνθης, κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος, υπογράμμισε: «Καλωσορίζω τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη. Ξεκινά ένας αγώνας προεκλογικός. Πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Πρωθυπουργό μας και το κόμμα μας, που κράτησε τρία χρόνια όρθια την Ελλάδα και της έδωσε την θέση που της αξίζει όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και παγκόσμια».

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Χρήστος Μέτιος, τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά μας να σας υποδεχόμαστε στον τόπο μας. Πάντα στα δύσκολα είστε δίπλα μας, με αποτελέσματα. Καλώς ήρθατε στην Ξάνθη και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης απευθυνόμενος στον κ.Χαρδαλιά, αφού τον υποδέχτηκε με θέρμη, ευχήθηκε από εδώ και στο εξής η οποιαδήποτε παρουσία του στον τόπο να είναι με αφορμή έργα εποικοδομητικά και όχι πια δυσάρεστα με την ελπίδα πως η νέα χρονιά θα φέρει υγεία, ευτυχία και ευημερία σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, ακολούθησε ο λόγος του Υφυπουργού, κ. Νίκου Χαρδαρά, ο οποίος έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν με κατάληξη στο παρόν ενόψει του προεκλογικού αγώνα που έχει ξεκινήσει.

Ν. Χαρδαλιάς: «Υπάρχει μία περίεργη μοίρα που με συνδέει με την Ξάνθη»

«Υπάρχει μία περίεργη μοίρα που με συνδέει με την Ξάνθη. Όλα τα δύσκολα ξεκινούσαν από την Ξάνθη και κυρίως η πανδημία. Σας θυμίζω η πρώτη δύσκολη απόφαση της κυβέρνησης αφορούσε το καρναβάλι, ξέραμε, δηλαδή πόσο τραγικό ήταν για περιοχές όπως η Πάτρα και η Ξάνθη που είχαν επενδύσει σε αυτό. Έπειτα, υποχρεωθήκαμε να κλείσουμε τον δήμο Μύκης , ήταν η πρώτη περιοχή. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία προσπαθούσαμε να διώξουμε με τους αυτοδιοικητικούς, με τους ανθρώπους της κοινωνίας αυτούς τους αόρατους εχθρούς. Η μικρή Ελλάδα έδειξε χαρακτήρα, σχέδιο την ίδια στιγμή που χώρες κραταιές είχαν εκατόμβες νεκρών( π.χ. Αμερική, Ιταλία, Γερμανία). Παράλληλα η χώρα αντιμετώπισε τις χειρότερες κλιματικές κρίσεις εδώ και 38 χρόνια. Μόνο το 2021 η Ελλάδα αντιμετώπισε τα χειρότερα αντιπυρικά κλιματικά δεδομένα των τελευταίων 38 ετών. Μόνο σε έξι μέρες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε 584 φωτιές», περιέγραψε αρχικά στην τοποθέτησή του ο υφυπουργός.

Αισιοδοξία από το Χαρδαλιά για τα εκλογικά αποτελέσματα που θα φέρει η διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Αναφερόμενος στις κρίσεις που ακολούθησαν (ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ενεργειακό, ακρίβεια), σημείωσε: «η Ελλάδα στάθηκε όρθια, διότι είχε μπροστά έναν Πρωθυπουργό που έπαιρνε τις δύσκολες αποφάσεις. Το μεγάλο δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ακριβώς αυτό. Η χώρα αναβαθμίστηκε από τους διεθνείς οίκους 11 φορές σε επίπεδο οικονομίας, επιτέλους είχαμε τις πρώτες αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις μετά από 15 χρόνια μειώσεις. Η χώρα ευημερεί, είναι σε τροχιά ανάπτυξης, η χώρα παράγει πλούτο, κάτι που σημαίνει επιστροφή στον άνθρωπο, επιστροφή στην κανονικότητα που χάσαμε από τα μνημόνια. Κάναμε τα πρώτα βήματα για να ‘’θεραπεύσουμε’’ παθογένειες που αφορούν τις ένοπλες δυνάμεις. Από την 1/1/2024 θα υπάρξει ειδικό μισθολόγιο για τις ένοπλες δυνάμεις μας με σκοπό να δείξουμε τον σεβασμό στα αγόρια και στα κορίτσια μας που βρίσκονται στις εσχατιές. Συνέχεια σημαίνει ότι η χώρα θα συνεχίσει να προχωρά μπροστά. Πετύχαμε πάρα πολλά και μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Όσοι επικαλούνται την αγάπη στην πατρίδα πρέπει να ψηφίσουν αυτοδύναμη Ελλάδα. Να βρεθούμε δίπλα στις διοργανώσεις, να περιφρουρήσουμε τις κάλπες, τα εκλογικά κέντρα, να δώσουμε το παρών παντού, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Όλοι μαζί θα δώσουμε το μήνυμα της νίκης από εδώ, από την Ξάνθη. Ας ξεχυθούμε όλοι μαζί και ας δώσουμε το μήνυμα της συνέπειας, της συνέχειας και της σταθερότητας για την χώρα. Η χώρα πρέπει να έχει σταθερή κυβέρνηση και κυρίως να υπάρχει ο ηγέτης για να πάρει τις μεγάλες αποφάσεις».

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…