Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οκτώ διακρίσεις για τα κρασιά Βουρβουκέλη στο «Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2023»

Οκτώ διακρίσεις για τα κρασιά Βουρβουκέλη στο «Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2023»

0

Χρυσό μετάλλιο για τη «Μαλαγουζιά» και το «Λαγάρα Ερυθρός». το «Ασημένιο μετάλλιο» για το «Άβδηρος Λευκός»

Οι τρεις διακρίσεις που κατέκτησε φέτος το κτήμα «Bουρβουκέλη» επιβεβαιώνουν, ότι καταφέρνει να διατηρεί υψηλό επίπεδο, με γνώμονα την αγάπη για την ιστορική περιοχή των Αβδήρων και το κρασί.

Η «Μαλαγουζιά» με τις χρυσαφιές ανταύγειες, κατάφερε να αποσπάσει το «Χρυσό μετάλλιο» καθώς και ειδική διάκριση για την καλύτερη Μαλαγουζιά του διαγωνισμού.

«Χρυσό μετάλλιο» και για το «Λαγάρα Ερυθρός», ξεχωρίζοντας για το βαθύ πορφυρό του χρώμα, τα αρώματα αγριοκέρασου, μύρτιλου, βανίλιας και κρέμας ζαχαροπλαστικής.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας ολοκληρώνεται με το «Ασημένιο μετάλλιο» του «Άβδηρος Λευκός», μια αναγνώριση πλούσια και δροσιστική, όπως ακριβώς και η γεύση που αφήνει ο «Άβδηρος» στο τελείωμά του.

Διακρίσεις και για το «Nico Selections», το «Λημνιό – Ερυθρός», το «Άβδηρος – Ερυθρός» και το «Λαγάρα – Ερυθρό» μέσα από τα «Χάλκινα μετάλλια» που κατέκτησαν, με τις διακρίσεις του κτήματος «Βουρβουκέλη» στο «Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2023» να φτάνουν συνολικά τις 8 σε αριθμό.

«Η αναγνώριση που προκύπτει μέσα από διαγωνισμούς με συμμετοχές τέτοιου βεληνεκούς, μας δίνει δύναμη έτσι ώστε να θέτουμε ολοένα και περισσότερο υψηλούς στόχους», αναφέρει χαρακτηριστικά το Κτήμα Βουρβουκέλη.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…