Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις του καρναβαλιού

Οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις του καρναβαλιού

0

Οι ασφάλεια των καρναβαλιστών σε πρώτο κάδρο- Απαγόρευση και απόσυρση οχημάτων για τη διεξαγωγή των αποκριάτικων παρελάσεων

 

Για την ομαλή διεξαγωγή του Καρναβαλιού Ξάνθης, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης σε πρώτο στάδιο και ύστερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης αποφάσισαν να γίνουν οι κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ούτως ώστε μεγάλοι και μικροί καρναβαλιστές να απολαύσουν τις ΘΛΕ πρωτίστως με ασφάλεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, για τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές 2023 θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Απαγόρευση και απόσυρση οχημάτων, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 για τις ανάγκες της παιδικής καρναβαλικής παρέλασης, τμήματος της 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της Φειδίου έως την πλατεία Δημοκρατίας από τις 11:00 έως το τέλος της εκδήλωσης. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παιδική καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 3:00μ.μ.
  • Απαγόρευση και απόσυρση οχημάτων, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 για τις ανάγκες της νυχτερινής καρναβαλικής παρέλασης, τμήματος της 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της Φειδίου έως την πλατεία Δημοκρατίας από τις 6:30μ.μ. έως το τέλος της εκδήλωσης
  • Απαγόρευση και απόσυρση οχημάτων, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 για τις ανάγκες της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, της 28ης Οκτωβρίου (από το ύψος της Τζαβέλα) – πλατεία Δημοκρατίας -Βασιλέως Κων/νου – Βασιλίσσης Σοφίας (έως το ύψος της Έβρου), από τις 09:00π.μ. έως το τέλος της εκδήλωσης.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, των οδών Βασιλέως Κων/νου και Βασιλίσσης Σοφίας (έως το ύψος της γέφυρας του Κοσύνθου), από τις 7:00μ.μ. έως τις 03:00π.μ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…