Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπαράζ συλλήψεων διακινητών στον Έβρο την Πέμπτη

Μπαράζ συλλήψεων διακινητών στον Έβρο την Πέμπτη

0

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές και κατασχέθηκαν μία νταλίκα και δύο ΙΧ

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 16/02, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

 

Τέσσερις διακινητές κρυμμένοι σε νταλίκα στους Κήπους Έβρου

Το πρωί της Πέμπτης, άντρας οδηγώντας νταλίκα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένους στην νταλίκα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους ο άντρας μετέφερε με αυτόν τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

 

Διακινητές-οδηγοί ΙΧ παράκουσαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη

Στη δεύτερη περίπτωση το βράδυ της ίδιας μέρας, στην Εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, εντόπισαν τους άλλους δύο διακινητές να οδηγούν δύο ΙΧ και να μεταφέρουν από κοινού παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι δύο οδηγοί – διακινητές αρχικά δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισαν την πορεία τους αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησαν τα οχήματά τους και συνελήφθησαν.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…