Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με την καινοτομία στο επίκεντρο, ξεκινά το 2023 το Europe Direct της ΑΜΘ!

Με την καινοτομία στο επίκεντρο, ξεκινά το 2023 το Europe Direct της ΑΜΘ!

0

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τα εγκαίνια των νέων γραφείων του EuropeDirect στην Ξάνθη

 Ο Π. Μπαρδάκης ως στέλεχος του γραφείου EuropeDirect ΑΜΘ στο ‘’Ε’’: «Στόχος είναι να έρθει η Ευρώπη πιο κοντά στους πολίτες και το αντίστροφο»

 Το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργάνωσε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη νέα έδρα των Γραφείων, στην Ξάνθη, στο κτίριο ΣΕΦΚΙΕΤ, το οποίο βρίσκεται στην οδό 4ης Οκτωβρίου 1919, Νο. 42 (λίγο πριν την διασταύρωση με την οδό Σάρδεων).

Έτσι, η εκδήλωση είχε χαρακτήρα εγκαινίων και προγραμματισμού των δράσεων της νέας χρονιάς.

Η καθηγήτρια του ΔΠΘ κα Μαρία Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών ΔΠΘ, και ο Παναγιώτης Μπαρδάκης, στέλεχος του γραφείου του EuropeDirect ΑΜΘ, παρουσίασαν τις κατευθύνσεις των προγραμμάτων που το γραφείο θα αναπτύξει πολύ σύντομα, ενώ προσκάλεσαν και το κοινό να καταθέσει προτάσεις για την καλύτερη συμμετοχή της κοινωνίας στα προσφερόμενα προγράμματα, αλλά και την περαιτέρω ενδυνάμωση και κοινωνική εδραίωσή τους.

Παναγιώτης Μπαρδάκης Στέλεχος του γραφείου του EuropeDirect ΑΜΘ

«Ξεκινάμε την νέα χρονιά με παραδοσιακό τρόπο, έχοντας στο πλευρό μας την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως επίσης και Φορείς. Δεν χωρά αμφιβολία πως η επιδίωξή μας είναι η καινοτομία και η προβολή της. Ειδικότερα, το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στοχεύει να φέρει την Ευρώπη κοντά στους πολίτες, αλλά και το αντίστροφο. Επιτέλους, η Ευρώπη βρίσκει το σπίτι της και υπάρχει κόμβος επικοινωνίας», αναφέρει ο κ. Π. Μπαρδάκης στο ‘’Ε’’.

«Στόχος είναι η ενημέρωση. Γενικότερα οι κύριοι πυλώνες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι η πράσινη οικονομία και η δίκαιη ψηφιακή μετάβαση», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…