Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με την ανταπόκριση 60 εθελοντών ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής

Με την ανταπόκριση 60 εθελοντών ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής

0

Οι εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης προετοιμάζονται για τις…22 αιμοδοτικές εξορμήσεις του Μαρτίου!

Την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση στην αιμοδοσία στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, που σε λίγες ημέρες εορτάζει (Κυριακή στις 26) εκφράζουν τα μέλη του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών. Ν. Ξάνθης «η Αγάπη». Όπως ενημερώνει το ΔΣ, εξήντα συμπολίτες μας έσπευσαν και κριθήκανε ότι μπορούσανε να αιμοδοτήσουνε οι πενήντα εννέα.

Για τη δράση, ευχαριστεί ειδικά τον εθελοντή ιατρό και μέλος του συλλόγου, Βασίλη Παπαδόπουλο, που διέθεσε το απόγευμά του , τις νοσηλεύτριες Αλίκη, Μαρία, Βαΐα, και τον Γιώργο τον οδηγό, για την βοήθεια και υποστήριξη τους, τον πατέρα Θωμά της Αγίας Φωτεινής, τα μέλη του συλλόγου μοτοσυκλετιστών Ξάνθης «Xanthi Ρiders» για τη δυναμική τους συμμετοχή καθώς και τους μουσουλμάνους εθελοντές αιμοδότες της Παλιάς Χρύσας για την συμμετοχή τους όπως και τον υπεύθυνο της ομάδας κ. Γκιουρχάν Ομέρογλου για την κινητοποίησή τους.

Το ΔΣ ενημερώνει ότι το Μάρτιο με τη συνδρομή για πρώτη φορά τριών Νοσοκομείων θα πραγματοποιηθούν συνολικά είκοσι δύο εξωτερικές δράσεις αιμοδοσίας.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …