Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Ηττήθηκε με ανατροπή στο φινάλε από τους Μαχητές Πεύκων

Λεύκιππος: Ηττήθηκε με ανατροπή στο φινάλε από τους Μαχητές Πεύκων

0

Το Σάββατο στο Αμοιρίδειο

Την ήττα με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο υπέστη ο Λεύκιππος, το Σάββατο στο Αμοιρίδειο, από τους Μαχητές Πεύκων. Η ομάδα της Ξάνθης αν και προηγούνταν σε ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι, είχε ένα πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο, το οποίο της στέρησε τη νίκη, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να φύγουν νικητές από το Αμοιρίδειο.

Ο Λεύκιππος είχε εντυπωσιακή απόδοση στο πρώτο μέρος που επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του, παρουσιάστηκε σταθερός στο τρίτο αλλά πολύ άστοχος στο τέταρτο δεκάλεπτο. Σε αντιδιαστολή οι φιλοξενούμενοι φορτσάρισαν στο τέλος και με ένα 13-4(!) κατάφεραν να πετύχουν μεγάλη ανατροπή και να πάρουν εντυπωσιακή νίκη στην Ξάνθη.

Έτσι ο Λεύκιππος έχασε μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στις πρώτες θέσεις γνωρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Παπαγερίδης-Ντόγκας-Χατζηχαρίσης

Δεκάλεπτα: 19-11, 37-29, 51-46, 55-59

Λεύκιππος Ξάνθης (Παπαδόπουλος): Καντά 21(2), Παλλάκης 9(1), Κατσαμούρης, Δεληγιαννίδης, Μαλανδρής 9(3), Μπουτσακτσή 5, Παπαδόπουλος, Βερτζαμάνης, Χρήστου 7, Μακαρατζής 4, Τσίλογλου.

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων (Αστεριάδης): Γεωργίου 10, Τσιμερίκας, Παπασάβογλου 5(1), Χαραλαμπίδης 10(2), Κιγμέτογλου 16, Ματενίδης 5, Στεφανίδης 9(1), Βαϊντερλής, Αστεριάδης 4.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …