Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης: «Η Νύχτα της 12ης»

Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης: «Η Νύχτα της 12ης»

0

Μία ταινία του Ντομινίκ Μολ

Στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα λάβουν χώρα οι προβολές της ταινίας του Ντομινίκ Μολ «Η Νύχτα της 12ης/La Nuit du 12» την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 8:15μ.μ. και την Τρίτη 9:30μ.μ.

Ο Ντομινίκ Μολ, της φήμης του «Χάρι, ο Καλύτερος Φίλος του Ανθρώπου» και του «Lemming», αλλά και του τηλεοπτικού «Eden» που γυρίστηκε και στην Ελλάδα με παραγωγό την Blonde, παίρνει το βιβλίο της Πολίν Γκενά, ένα χρονικό τεκμηρίωσης του ενός χρόνου που εκείνη έζησε στα άδυτα της αστυνομίας, από αυτό ξεχωρίζει την άλυτη υπόθεση της δολοφονίας ενός κοριτσιού και φτιάχνει ένα από τα ωραιότερα αστυνομικά θρίλερ που έχουμε δει εδώ και χρόνια, με πρεμιέρα στο Διαγωνισιτικό του Φεστιβάλ Καννών.

Σύνοψη
Ο νεαρός και φιλόδοξος αστυνόμος Βιβέ έχει μόλις διοριστεί επικεφαλής της εγκληματολογικής ομάδας της Γκρενόμπλ, όταν η υπόθεση δολοφονίας της Κλάρα φτάνει στο γραφείο του. Ο Βιβέ και η ομάδα του ερευνούν την πολύπλοκη ζωή της Κλάρα, αλλά αυτό που ξεκινά ως επαγγελματική μελέτη της ζωής του θύματος σύντομα μετατρέπεται σε έμμονη ιδέα.

Συναρπαστικό, δαιδαλώδες αστυνομικό θρίλερ του Ντομινίκ Μολ (Από Άλλο Πλανήτη, Χάρι, ο Καλύτερος Φίλος του Ανθρώπου) που θυμίζει ταινίες όπως το Zodiac και το Μνήμες Φόνων, ακολουθώντας δύο σκληρούς Γάλλους ντετέκτιβ αντιμέτωπους με μια φρικιαστική δολοφονία, καθώς η λύση της υπόθεσης γλιστράει διαρκώς μέσα από τα χέρια τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Αριστοτέλης, ο μέγας βιολόγος της Αρχαιότητας» στο Π.Ε.Σ. «Η Τέχνη του Ζην»

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 20:00 Ανοιχτή διάλεξη προς το κοινό με τον διδάσκοντα του…