Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΓΟΣΕ και ΠΑΜΘ παρουσιάζουν τα μεγάλα σιδηροδρομικά έργα της περιοχής σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα

ΕΡΓΟΣΕ και ΠΑΜΘ παρουσιάζουν τα μεγάλα σιδηροδρομικά έργα της περιοχής σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα

0

Θα παραβρεθεί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ και ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ΟΣΕ ΑΕ

 

Τα μεγάλα σιδηροδρομικά έργα που αφορούν την ΠΑΜΘ παρουσιάζουν σήμερα και αύριο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την ΕΡΓΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 20/2 στις 12 μμ στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί η τεχνική παρουσίαση του έργου: «αναβάθμιση με διπλασιασμό της σιδηροδρομικής γραμμής Ορμένιο – Αλεξανδρούπολη».

Αύριο, Τρίτη 21/2 στις 12 μμ θα πραγματοποιηθεί η τεχνική παρουσίαση του έργου «Νέα σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης -Τοξοτών» στο Διοικητήριο της Π.Ε. Καβάλας.

Στις παρουσιάσεις θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ο πρόεδρος και διευθύνων συμβούλου ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ Χρήστος Βίνης και ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ΟΣΕ ΑΕ Κωνσταντίνος Μουρουδέλης.

Σχετικά με τις δύο παρουσιάσεις ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μιχάλης Αμοιρίδης σημειώνει ότι: «η ΠΑΜΘ είναι σε συνεχή επαφή με την κυβέρνηση όσο και τους φορείς που διαχειρίζονται τα μεγάλα έργα, προκειμένου να πιέσει-μοχλεύσει την επιτάχυνση υλοποίησης των νέων έργων αλλά και τη συντήρηση αναβάθμιση υφιστάμενων που αφορούν στις υποδομές».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…