Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας: Κύκλος Σεμιναρίων υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, δημιουργικού χορού

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας: Κύκλος Σεμιναρίων υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, δημιουργικού χορού

0

Με ελεύθερη συμμετοχή από 12 Φεβρουαρίου έως 19 Μαρτίου

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας διοργανώνει κύκλο σεμιναρίων με ελεύθερη συμμετοχή και εισηγητές τους συντελεστές της κεντρικής παραγωγής του «LOVE LOVE LOVE», από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Το πρώτο σεμινάριο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12 Φεβρουαρίου στις 11:00π.μ. έχει τίτλο «Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού/κινησιολογίας για ενήλικες» και εισηγήτρια θα είναι η χορογράφος Φωτεινή Μελετιάδου.

To συγκεκριμένο σεμινάριο έχει στόχο να εξερευνήσει τις κινητικές δυνατότητες που προσφέρει η φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος, ενσωματώνοντας συναισθήματα και ιδέες με βάση τεχνικές του σύγχρονου χορού και του αυτοσχεδιασμού. Mε όχημα το σώμα που έχει τη δυνατότητα να αφηγείται θα ταξιδέψουμε μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας καθοδηγούμενοι από την μουσική.

Η Φωτεινή Μελετιάδου είναι μια έμπειρη καλλιτέχνης χορού, διδάσκει σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό, εναέρια θεραπευτική κίνηση ενώ εξειδικεύεται πλέον και στη Χοροθεραπεία. Συνδυάζει τις ευρείες γνώσεις της σε διάφορες σωματικές πρακτικές, με στόχο να φέρει το σώμα και το μυαλό σε αρμονία για να υποστηρίξει την ευεξία και δημιουργικότητά μας. Επικεντρώνεται στο να συνδέει τους ανθρώπους με την εσωτερική αυθεντική φωνή της κίνησής τους, να τους οδηγεί να ανακαλύψουν τη μοναδική τους μορφή έκφρασης και να τους δίνει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το κινητικό τους δυναμικό.

Πληροφορίες:
Ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…