Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ασπίδα Ξάνθης: Αποχώρησε ο προπονητής Γιάννης Στεφανίδης

Ασπίδα Ξάνθης: Αποχώρησε ο προπονητής Γιάννης Στεφανίδης

0

Αναλαμβάνει το δίδυμο των Δώδου και Κασαρτζίδη

Μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα από τα Βασιλικά, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της Ασπίδας, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του Συλλόγου. Ο προπονητής αντικαταστάθηκε από το τεχνικό δίδυμο των Δώδου και Κασαρτζίδη.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ομάδας για την παραίτηση Στεφανίδη:

«Το Δ.Σ του Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ σεβάστηκε την απόφαση του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Στεφανίδη, να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Ο Γιάννης σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής πρόσφερε στον σύλλογο πολύτιμες υπηρεσίες και του ανήκει δικαιωματικά ένα μεγάλο μέρος των επιτυχιών μας τα τελευταία χρόνια.

Ήταν, είναι και θα είναι ένα εμβληματικό μέλος της οικογένειας της Ασπίδας και θα παραμείνει να προσφέρει τις γνώσεις του στα τμήματα υποδομής.

Γιάννη σε ευχαριστούμε για όλα».

Ανακοινώνει την αντικατάσταση του προπονητή:

«Το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει πως οι Nίκος Δώδος και Αντώνης Κασαρτζίδης θα αποτελούν το τεχνικό δίδυμο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο Νίκος Δώδος είναι παλιός γνώριμος του συλλόγου μας, αφού έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ενώ έχει υπάρξει προπονητής και βοηθός προπονητή στον ΑΟ Λεύκιππο.

Νίκο και Αντώνη, σας ευχόμαστε δύναμη και επιτυχίες που θα οδηγήσουν στην ευόδωση των στόχων της ομάδας μας.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…