Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟΦΚΑ: Μέλος στο Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Α.Μ.Θ. η πρόεδρος Καραμάνη Αθανασία

ΑΠΟΦΚΑ: Μέλος στο Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Α.Μ.Θ. η πρόεδρος Καραμάνη Αθανασία

0

Μεγάλη επιτυχία του συλλόγου σε Διοικητικό Επίπεδο

Εκτός από τις επιτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι, με άνοδο 98 θέσεων στην αξιολόγηση του 2022, μεγάλη επιτυχία σε διοικητικό επίπεδο πέτυχε ο Όμιλος Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Ξάνθης (ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης), καθώς η πρόεδρος του Συλλόγου κα Καραμάνη Αθανασία εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Αν.Μακεδονίας και Θράκης, στις εκλογές που έγιναν στις Σέρρες στις 5 Φεβρουαρίου.

Στις εκλογές έλαβαν μέρος οι εκπρόσωποι των 15 Σωματείων από τα 16 που είχαν δικαίωμα ψήφου. Δεν παρέστη ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, ενώ 6 Σωματεία δεν είχαν δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με το Μητρώο της Γ.Γρ.Αθλητισμού.

Οι εκπρόσωποι των 15 Σωματείων, εκτιμώντας την 15χρονη προσφορά της προέδρου του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, αφού διέπρεψε και ως Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ την προηγούμενη θητεία, και περνώντας από όλες τις Διοικητικές θέσεις του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, ανέλαβε την προεδρία στις 23 Ιουνίου 2022, αντικαθιστώντας τον κ.Πατσαμάνη Βαγγέλη που διετέλεσε 33 χρόνια στη θέση του Προέδρου.

Στα 15 χρόνια προσφοράς της στον κλασικό αθλητισμό με παρουσία και προσφορά σε κάθε αγώνα με καθημερινές μετακινήσεις από το Πόρτο Λάγος στην Ξάνθη, έγινε γνωστή όχι μόνο σε επίπεδο Θράκης αλλά και Πανελληνίως (ο γιος της Καραβέτης Πέτρος διετέλεσε μέλος της Εθνικής Παίδων στα 110 μ. εμπόδια και πρωταθλητής Ελλάδος  παίδων το 2014 στα 110μ. εμπόδια), μέσα από τον Ιστορικό Σύλλογο στίβου ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης και οι αντιπρόσωποι των 15 Σωματείων την εξέλεξαν 1η Σύμβουλο στο νέο Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά τις εκλογές προέκυψε το νέο Δ.Σ., ενώ η κατανομή των αξιωμάτων θα γίνει εντός διημέρου. Εκτός του Προέδρου που εξελέγη σύμφωνα με τον Νόμο.

*Εκλέγονται 8 μέλη και ο πρόεδρος στο εννεαμελές Συμβούλιο

Εξελεγκτική επιτροπή

1.Λιούμπας Ιωάννης           ΟΦΚΑ Σέρρες           11 ψήφοι

2.Νικολαΐδης Σάββας         ΑΟ Χρυσούπολης     9 ψήφοι

3.Δημητριάδης Παναγιώτης ΑΟ Δράμας 8 ψήφοι

 

Πρόεδρος της Γ.Σ. εξελέγη η Γεν.Γραμματέας του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης κ.Παυλακάκη Βασιλική.

Ο ΑΠΟΦΚΑ συγχαίρει την πρόεδρο του και της εύχεται καλή επιτυχία.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…