Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αναζητούνται τα αίτια του θανάτου της 28χρονης στη Λευκίμη

Αναζητούνται τα αίτια του θανάτου της 28χρονης στη Λευκίμη

0

Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Τυχερού-Αποκλείουν αυτοκτονία οι οικείοι και φίλοι της νεαρής κοπέλας

Αναζητούνται τα αίτια του θανάτου της 28χρονης επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων από το Τυχερό του Έβρου, που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας, σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων στη Λευκίμη.

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της Κυριακής, από τη στιγμή που έφυγε από το πατρικό της για να δει έναν αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου και δεν επέστρεψε. Η οικογένειά της ανησύχησε και τελικά η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από συγγενείς. Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε και με την οποία συνήθιζε να πηγαίνει προς το συγκεκριμένο σημείο για βόλτα.

Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια εξέταση του ιατροδικαστή, η νεαρή γυναίκα είχε καρφωμένο στο στήθος ένα μαχαίρι, σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο κοντά στις φλέβες των χεριών, ενώ έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν κατά την πτώση της στην χαράδρα.

Οι διοργανωτές των καρναβαλιού του Τυχερού, όπου η άτυχη κοπέλα είχε κομβική θέση, ανακοίνωσαν την ακύρωση των εκδηλώσεων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…