Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Ανακοινώθηκαν οι συναυλίες του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

Ανακοινώθηκαν οι συναυλίες του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

1

Η Λένα Ζευγαρά «ανοίγει» τις ΘΛΕ 2023 στις 10 Φεβρουαρίου

Η Ξάνθη μετρά αντίστροφα για το κορυφαίο γεγονός του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2023 και προσμένει την επιστροφή στο ατέλειωτο πάρτι, με χορό και μουσική για να γιορτάσει μετά από τα χρόνια της πανδημίας, που ματαίωσαν τις εκδηλώσεις.

Το κέντρο Πολιτισμού ανακοίνωσε τις συναυλίες που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα δημοσιοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, η πόλη μας θα φιλοξενήσει στις 10 Φεβρουαρίου την γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά, η οποία θα κάνει και την επίσημη έναρξη. Στη συνέχεια, την Κυριακή της Λαογραφίας, 12 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα η  μουσική συναυλία από την ορχήστρα «Μπρατίμια». Το Σάββατο, 18 του μηνός θα ακολουθήσουν οι Locomondo. Η Ζοζεφίν θα δώσει την συναυλία της την Κυριακή 19 του μηνός στην παιδική μαθητική καρναβαλική παρέλαση. Τέλος, την Πέμπτη, 23 του μηνός, θα τραγουδήσει ο Γιώργος Λιβάνης και την  Παρασκευή, 24 του μηνός, θα δοθεί μουσική συναυλία για την νεολαία με τους δύο τράπερ Τρουφ και FY. Στις 25 Φεβρουαρίου θα τραγουδήσει η Αναστασία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ψηφιδωτά λάμποντα!

«…είχε στα μάτια ψηφιδωτό τον καημό της Ρωμιοσύνης, εκείνου του πέλαγου τον καημό σαν ήβρε…