Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Amber Alert για το Νοσοκομείο Ξάνθης από έξι τοπικούς συλλόγους

Amber Alert για το Νοσοκομείο Ξάνθης από έξι τοπικούς συλλόγους

1

Νεανικοί σύλλογοι της πόλης στηρίζουν την κινητοποίηση για το νοσοκομείο και ζητούν άμεση στελέχωση

 

«Ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας , οι σύλλογοι μας δεν θα μπορούσανε να μείνουνε  αμέτοχοι και να μην στηρίξουνε την κινητοποίηση που έχει προαναγγείλει για την Τρίτη (21/02) το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με σκοπό τη διαμαρτυρία για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης μας».

Με αυτά τα λόγια οι νεανικοί σύλλογοι της πόλης: Π.Α.Σ Αντίκας, Πολιτιστικός Σύλλογος «Βάτραχοι», ΜΠΑΣ Νέα Γενιά, Κρητική Αδελφότητα Ξάνθης, Πολιτιστικός Σύλλογος «Νεολαίρα» και Πολιτιστικός Σύλλογος «Άτλας Σελίνου» δηλώνουν τη στήριξή τους στην κινητοποίηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν επίσης: «η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό γιατί είναι προϋπόθεση της ζωής μας άρα καμία έκπτωση δεν κάνουμε για την υγεία. Ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας είναι απόλυτη αναγκαιότητα για όλους τους ανθρώπους .Η απαξίωση, η υποστελέχωση και η υποβάθμιση του νοσοκομείου μας έχει μετατρέψει επισφαλή  την λειτουργία του.

Είναι σημαντικό να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για να απαιτήσουμε την ενίσχυση του Νοσοκομείου μας και να φωνάξουμε για ένα νοσοκομείο που θα αρμόζει σε εμάς  τους ίδιους και τις οικογένειες μας !

Όλοι /ες την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου , στις 17:00 , στην κεντρική πλατεία Ξάνθης!»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…