Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2ο Λύκειο Ξάνθης στα αγόρια και 1ο ΕΠΑΛ στα κορίτσια οι νικητές στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

2ο Λύκειο Ξάνθης στα αγόρια και 1ο ΕΠΑΛ στα κορίτσια οι νικητές στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

0

Οι νικητές θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

 

Το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης στα αγόρια και το 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης στα κορίτσια αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ολοκληρώνοντας έτσι τους αγώνες μεταξύ των σχολείων του νομού. Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Στα αγόρια, στον τελικό βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες του 1ου και 2ου ΓΕΛ Ξάνθης όπου σ’ έναν συγκλονιστικό τελικό που έγινε στο γήπεδο ΑΟΞ  η ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης κέρδισε με 2-1 το 1ο Γενικό Λύκειο και έγινε για φέτος ο πρωταθλητής.

Το 1ο ΓΕΛ προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτυ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, όμως το 2ο ΓΕΛ αντέδρασε άμεσα και με κεφαλιά του Καδή έκανε το 1-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα κριθεί στα πέναλτι, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ κέρδισαν πέναλτι, με τον Χρήστο Τυριάκη να εκτελεί εύστοχα και να χαρίζει το τρόπαιο για ακόμα μια χρονιά στο 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης.

Πλέον οι πρωταθλητές Ξάνθης αναμένεται να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους στην Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Σχολικών που θα είναι ο πρωταθλητής της Δράμας σε αγώνα που θα γίνει στην Ξάνθη

Την αναμέτρηση διεύθυναν οι καθηγητές Θ. Τσελέπης με βοηθούς τους Κοντογιάννη και Κούλαλη

2ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗ(Ηλ. Καραλίδης): Πιτσόλης, Γουναρίδης, Καδή, Αμπατζής, Μαλκότς, Βρίγκος, Τυριάκης, Σιδηράς, Λιαπάκης, Μπουτζικούδης, Τσαπατώλης. Έπαιξαν ακόμη και οι: Καρά Χασάν, Κατσούλης

1ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ (Σ. Παρλίτση): Σαϊλάκης, Δεμένικος, Μοσχίδης, Παρασκευάς, Πιστόλας, Αμανατιάδης, Παπαθεοδώρου, Σιδηρόπουλος, Νικολαίδης, Βαγιανός, Κασσίδης.

 

Πρωταθλήτριες Ξάνθης οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ!

Στον τελικό των κοριτσιών είχαμε μονομαχία των δύο ΕΠΑΛ, με τις μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ να επικρατούν με 3-0 του 2ου ΕΠΑΛ στον μεγάλο τελικό που έγινε στο γήπεδο ΑΟΞ.

Τα γκολ της νίκης για πρωταθλήτριες Ξάνθης σημείωσαν οι Σκουμπρή(2) και Καραμανάβη. Πλέον οι πρωταθλήτριες Ξάνθης αναμένεται να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους στην Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Σχολικών που θα είναι η πρωταθλήτρια της Δράμας σε αγώνα που θα γίνει στην Ξάνθη.

Την αναμέτρηση διεύθυναν οι καθηγητές Κωνσταντίνος Κοντογιάννης με βοηθούς τους Τσελέπη και Κούλαλη

1ο ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗΣ(Τρ. Τερζόγλου): Γιαννέλη, Καλτσά, Καραβασιλειάδου, Καραμανάβη, Λεντζάκη, Ράικου, Σαμαρά, Σαρή, Σκουμπρή, Τονικίδου, Χαριτίδου. Έπαιξαν ακόμη και οι: Μαχαίρα, Στάμου

2ο ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗΣ(Π. Καγκασίδου): Βουρνούκα, Γενιτζέ, Αραμπατζή, Καζαντζίδου Α. Μ., Ελευθεριάδου, Καντουχάρ, Συμεωνίδου, Σεβδίλη, Καζαντζίδου Στ,, Ελευθεριάδου, Τουρουνίδου. Έπαιξαν ακόμη και οι: Χριστοδούλου

 

Πηγή sports addict

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …