Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμαρχος στη ΔΕ Σταυρούπολης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμαρχος στη ΔΕ Σταυρούπολης

0

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι που κόπηκε για το «σπίτι», δηλαδή για όλη τη Δημοτική Ενότητα

Με παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, του αντιδημάρχου Απόστολου Ελευθεριάδη, των προέδρων τοπικών κοινοτήτων και σύσσωμου του προσωπικού της δημοτικής ενότητας, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2023 στο Δημαρχείο Σταυρούπολης χθες, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, από τον Δήμαρχο Ξάνθης ενώ την ευλογία για καλή χρόνια έδωσε ο ιερέας Σταυρούπολης Πατήρ Παναγιώτης.

Εν μέσω γιορταστικής ατμόσφαιρας ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και τους κάλεσε να συνεχίσουν το έργο τους, με μεγαλύτερη επιμονή και υπομονή, ενώ ευχήθηκε στους ίδιους και στις οικογένειές τους καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που προγραμμάτισε και προγραμματίζει η δημοτική αρχή για τη Δημοτική Ενότητα, η οποία, όπως είπε, αποτελεί προτεραιότητα.

Το φλουρί έπεσε στο «σπίτι», δηλαδή σε ολόκληρη τη Δημοτική Ενότητα, γεγονός που χαροποίησε τη διοίκηση. Μάλιστα, ο Δήμαρχος, σημείωσε πως «το 2023 φαίνεται ότι θα είναι μια πραγματικά καλή χρονιά», μιας και όπως τόνισε, στην κοπή της βασιλόπιτας στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ξάνθη, τυχερός ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ.

Από τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στους εργαζόμενους, το φλουρί βρήκε ο Αγαθάγγελος Αγαθαγγελίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…