Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την Παρασκευή η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κομοτηνή

Την Παρασκευή η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κομοτηνή

0

Το Σάββατο θα παραβρεθεί στην τελετή έναρξης της μεγάλης επένδυσης ηλεκτροπαραγωγής στην Αλεξανδρούπολη

Μαζί του πολυπληθές υπουργικό κλιμάκιο

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Θράκη το διήμερο 13 και 14 Ιανουαρίου 2022. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 και σε αυτή αναμένεται να παραβρεθούν μέλη και φίλοι του κόμματος από όλη την ΑΜΘ.

Παρότι το επίσημο πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, ο πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης πρωινές ώρες και να κατευθυνθεί στην Κομοτηνή, όπου θα συναντηθεί με τις αρχές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ αναμένεται να επισκεφθεί και τον περιφερειάρχη ΑΜΘ.

Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να έχει και συνάντηση με τους βουλευτές του κόμματος από την Περιφέρεια.

Τον πρωθυπουργό αναμένεται να συνοδεύει πολυπληθές υπουργικό κλιμάκιο, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, κ.ά. προκειμένου να συμμετάσχουν σε επιμέρους στοχευμένες επαφές και συναντήσεις.

Βασική αφορμή την παρουσίας του πρωθυπουργού εκ νέου στη Θράκη είναι η τελετή έναρξης υλοποίησης της επένδυσης της εταιρείας «Ηλεκτροπαραγωγή Αλεξανδρούπολης Μονοπρόσωπη Α.Ε.», στην αποθήκη Τελωνείου του ΟΛΑ. Πρόκειται για επένδυση στην οποία συμμετέχουν η ΔΕΗ, η ΔΕΠΑ Εμπορίας και η Damco Energy του ομίλου Κοπελούζου.

Το Σάββατο θα παρατεθεί και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στην Αλεξανδρούπολη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…