Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στην Δράμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ

Στην Δράμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ

0

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση-Κοπή βασιλόπιτας 2023 έλαβε χώρα την Κυριακή 15/01 σε αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού ξενοδοχείου

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική Συνέλευση-Κοπή βασιλόπιτας 2023, σε αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού ξενοδοχείου στην Δράμα, παρουσία μελών από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας ΑΜΘ, καθώς και εκλεκτών προσκεκλημένων.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, έλαβε χώρα συνδικαλιστική ενημέρωση, απολογισμός πεπραγμένων και ισολογισμού από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. κ. Άγγελο Παπαθεμελή. Απηύθυναν, εν συνεχεία χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. Ανδρέας Βέλλιος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δουβάλης, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. Πασχάλης Συριτούδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Σέρτης.

Ακολούθησε ανακήρυξη του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ.Αναστάσιου Δραγουδάκη ως Επίτιμου Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. και απονομή τιμητικής πλακέτας σε αυτόν, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στην Ένωση.

Έλαβε χώρα, επίσης η αδελφοποίηση, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δ.Σ., ένεκα της διαχρονικής αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στην Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στην Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της, κ. Στυλιανός Καρακούδης, γεγονός με ιδιαίτερη συμβολική σημασία, λόγω του ακριτικού χαρακτήρα των δύο Ενώσεων.

Η εκδήλωση της Ένωσής, έκλεισε με την παράθεση γεύματος μετά ζωντανής μουσικής, σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα μέλη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …