Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σε τουρνουά Μπάτμιντον στη Βουλγαρία συμμετείχαν αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ

Σε τουρνουά Μπάτμιντον στη Βουλγαρία συμμετείχαν αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ

0

Γράφει η πρόεδρος του Συλλόγου Νατάσα Μακρή

«Με 4 αθλητές συμμετείχε το τμήμα ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ της ομάδας μας, στο φιλικό τουρνουά «ΚΑΣΑΜΠΙΑΝ», στην πόλη Χάσκοβο, της γειτονικής Βουλγαρίας, που έγινε το 3ήμερο 20-21/1/2023.

Οι αθλητές μας, Γιάννης και Δήμητρα Τσιγγενοπούλου, μαζί με τους Γιώργο Τσιγγενόπουλο και την Αφροδίτη Τζίμα αποτελούν μια οικογένεια μέσα στην οικογένεια της Αντιπτέρισης του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, που σαν άθλημα δίνει την ευκαιρία σε γονείς να αθλούνται με τα παιδιά τους και να συνυπάρχουν μέσα στο γήπεδο.

Ο ΑΡΙΩΝ καλλιεργεί συστηματικά το μπάτμιντον, τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, με επιτυχίες σε επίπεδο περιφέρειας και πανελλαδικά, αλλά και σε επίπεδο μαζικού αθλητισμού, με μεγάλο ηλικιακό εύρος καθώς και με δράσεις όπως παρουσίαση του αθλήματος σε σχολεία και συμπερίληψη αθλητών όχι μόνο τυπικής ανάπτυξης αλλά και με μαθησιακές δυσκολίες ή και με αναπηρία.

Σε επίπεδο αγωνιστικό, ο ΑΡΙΩΝ για το αγωνιστικό έτος 2022 που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο, κατέκτησε τη 14η θέση στην ειδική κατάταξη της ομοσπονδίας σε σύνολο 37 ομάδων πανελλαδικά, ενώ ετοιμαζόμαστε για το 1ο περιφερειακό πρωτάθλημα στις κατηγορίες κ13 κ17 και Ανδρών Γυναικών, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 29/1/2023 στην Κομοτηνή.

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων στον κ. Ιορδάνου Χαράλαμπο 6973234131.

Συγχαρητήρια στο εξαιρετικό κι ακούραστο προπονητή μας, κ Ιορδάνου Χαράλαμπο και στους αθλητές μας,   Γιάννη Τσιγγενόπουλο, Δήμητρα Τσιγγενοπούλου, Γιώργο Τσιγγενόπουλο και Αφροδίτη Τζίμα, που συμμετείχαν στο τουρνουά»!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…