Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πρώτη στην ΑΜΘ η Υπηρεσίας Δόμησης Παγγαίου

Πρώτη στην ΑΜΘ η Υπηρεσίας Δόμησης Παγγαίου

0

Ταχύτερη στην έκδοση οικοδομικών αδειών, προσθηκών κλπ, σύμφωνα με το σύστημα e-adeies

 

Απολύτως επιτυχημένη χαρακτηρίζεται από το δήμο Παγγαίου η λειτουργία από τους Υπηρεσιακούς παράγοντες της Πολεοδομίας και τα οφέλη που προκύπτουν  για την οικονομία, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις. Το συμπέρασμα αυτό επισφραγίζεται από τα επίσημα απολογιστικά στοιχεία του συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών, μέσω του συστήματος e-adeies.

Το σύστημα e-adeies, που διαρκώς αναπτύσσεται και διευρύνεται, συμβάλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση του ίδιου του έργου των μηχανικών, στην αξιοπιστία και τη διαφάνεια της αδειοδότησης τεχνικών έργων και επενδύσεων αλλά και στην  ψηφιακή μετάβαση του κράτους.

Κατά την τριετία 2019-2021, η ΥΔΟΜ Παγγαίου βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες ΥΔΟΜ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όσον αφορά την έκδοση οικοδομικών αδειών για νέες οικοδομές, προσθήκες κτλ, όπως αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία που είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Χαρακτηριστικό δε των παραπάνω στοιχείων είναι ότι οι οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν μόνο στον Δήμο Παγγαίου, ξεπερνάνε το 25% των οικοδομικών αδειών που εκδόθηκαν στο σύνολο ολόκληρης της Περιφέρειας  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…