Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Παραβίασε την άδεια που πήρε από τη φυλακή και συνέχισε να διακινεί παράτυπους μετανάστες

Παραβίασε την άδεια που πήρε από τη φυλακή και συνέχισε να διακινεί παράτυπους μετανάστες

0

Συνελήφθη στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, ενώ αναζητούνταν από τα μέσα Αυγούστου. Τέσσερις συνολικά οι συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

 

Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης, σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι όπως διαπιστώθηκε απογευματινές ώρες της 3-1-2023 οδηγώντας ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Καβάλας, μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει επτά μη νόμιμους μετανάστες. Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο άντρας είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του χορηγήθηκε από το Κατάστημα Κράτησης Χανίων, στο οποίο ήταν έγκλειστος για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και αναζητούνταν από την 16-08-2022.

Στην τρίτη περίπτωση, στο ύψος του οικισμού Βέλκιου Ροδόπης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον τέταρτο άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Όπως προέκυψε, ο άντρας στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…