Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο Τένορμαν στη Λέσχη Κομοτηναίων για ένα Dark Comedy Show

Ο Τένορμαν στη Λέσχη Κομοτηναίων για ένα Dark Comedy Show

0

Παρουσιάζει την παράσταση Dark Prince of the Cabaret το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

Ο Γιώργος Τένορμαν Τζιουβάρας έρχεται το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 21.30 στη Λέσχη Κομοτηναίων με την παράσταση “Comedy in Music Show” Dark Prince of the Cabaret.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά από 20 χώρες και 800 περίπου εμφανίσεις με τους Opera Chaotique, συνεργασίες με τους Λ. Μαχαιρίτσα, Δ. Σαββόπουλο, Tiger Lillies, Ennio Morricone, παρουσιάζει την κωμική παράσταση, η οποία έχει ήδη προσφέρει γέλιο μέχρι δακρύων σε παραστάσεις ανά την Ελλάδα, μια φουτουριστική σουρεάλ ιστορία με χιούμορ, ένταση και μουσική, φτιαγμένη από τον ίδιο σε συνεργασία στη συγγραφή με τον σκηνοθέτη Βασίλη Ξηρό.

Ο Τένορμαν αφηγείται με κωμική πρόζα, υφαίνει σουρεάλ ιστορίες για τον καθένα μας, αγγίζει κοινωνικά θέματα και σατιρίζει με το ιδιόμορφο χιούμορ του, τραγουδάει και παίζει στο πιάνο εντυπωσιακά τραγούδια άλλων και δικά του (από Μάνο Χατζιδάκι μέχρι Bohemian Rhapsody), αυτοσχεδιάζει σε πολλές γλώσσες, αλληλεπιδρά με το κοινό, σε μια μοναδική παράσταση καμπαρέ, με στοιχεία stand – up comedy, στα ίχνη των Tom Waits, Monty Pythons, Brecht – Weil, Victor Borge, Woody Allen!

Είσοδος: 5€

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μηδενική ανοχή στην ενδοοικογενειακή βία

Το μήνυμα της εκδήλωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με ομιλητή τον δικαστή του ΕΔΑΔ Ιω…