Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στη Θράκη

Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν τέσσερις άντρες σε Έβρο και Ροδόπη σε τρεις καταδιώξεις

Συνελήφθησαν την Τετάρτη, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί της Τετάρτης σε δασική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τους δύο άντρες, διότι επιβαίνοντες σε ΙΧ μετέφεραν παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι οι άντρες αντιλαμβανόμενοι την επικείμενη σύλληψη επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί σε θαμνώδη περιοχή, αλλά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον τρίτο άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Επισημαίνεται ότι ο άντρας, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ τελικά ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα, πλησίον του οικισμού Άνθειας Έβρου ,αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον τέταρτο άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο άντρας αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως τράπηκε πεζός σε φυγή, αλλά έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…