Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέα αντιδήμαρχος Τουρισμού η Ειρήνη Χαριτωνίδου

Νέα αντιδήμαρχος Τουρισμού η Ειρήνη Χαριτωνίδου

0

Ανέλαβε καθήκοντα αμισθί. “Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε προς όφελος της πόλης και του Δήμου μας”, ανέφερε στο πλαίσιο της τελετής του ορισμού της στο δημαρχείο

 

Ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης όρισε σήμερα το μεσημέρι νέα Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας, την Ειρήνη Χαριτωνίδου.

Η τελετή είχε εορταστικό χαρακτήρα. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του την υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ζεστασιά, ενώ η οικογένεια και οι στενοί της φίλοι έδωσαν το παρών, για να μοιραστούν μαζί της αυτή τη σημαντική στιγμή.

Η Ειρήνη Χαριτωνίδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή αλλά και για την αποδοχή της σκέψης της: να αναλάβει τη θέση αυτή, αμισθί. «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε προς όφελος της πόλης και του Δήμου μας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Εύχομαι να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες σας, αλλά και στις προσδοκίες της κοινωνίας μας, την οποία όλοι υπηρετούμε».

Ο Δήμαρχος την καλωσόρισε σημειώνοντας ότι η τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους, ανεξαρτήτως ιδεολογιών, με ιδέες και όρεξη για δουλειά. Της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει επισημαίνοντας πως το «ταξίδι της εκπροσώπησης της τοπικής κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δανείζεται για να αγοράσει το οικόπεδο του νέου δημαρχείου ο Δήμος Μύκης

Απευθύνει πρόταση στις τράπεζες για δάνειο ύψους 147.500 ευρώ, στην εμπορική αξία του ακιν…