Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπαράζ συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ Κυριακή και Δευτέρα

Μπαράζ συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ Κυριακή και Δευτέρα

0

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε Καβάλα, Έβρο και Ροδόπη. Κατασχέθηκαν ισάριθμα οχήματα

Συνελήφθησαν Κυριακή και Δευτέρα, σε περιοχές της Καβάλας, του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί της ίδιας ημέρας στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, μετέφερε παράνομα τέσσερις  παράτυπους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες.

Στη τέταρτη περίπτωση, τη Δευτέρα το πρωί σε αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να καθοδηγεί πεζή στο εσωτερικό της χώρας οχτώ παράτυπους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…