Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε Έβρο και Καβάλα

Μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε Έβρο και Καβάλα

0

Συνελήφθησαν τρία άτομα και κατασχέθηκαν δύο οχήματα τύπου βαν

Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη, σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της Τρίτης σε αγροτική οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι οδηγώντας βανάκι μετέφερε παράνομα πέντε  παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τους δύο άλλους διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε βανάκι και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη, ενώ ο συνοδηγός – συνεργός του διέφυγε πεζός, αλλά εντοπίσθηκε έπειτα από σχετικές αναζητήσεις σε παρακείμενη αγροτική περιοχή και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…