Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ληστεία με κυνηγετικά όπλα σε σπίτι στη Φελώνη

Ληστεία με κυνηγετικά όπλα σε σπίτι στη Φελώνη

0

Πέντε άτομα με καλυμμένα πρόσωπα απείλησαν οικογένεια με μία ανήλικη κόρη και πήραν χρήματα και κοσμήματα

 

Ληστεία σημειώθηκε χθες, Κυριακή περίπου στις 10.30 το βράδυ σε σπίτι στον οικισμό της Φελώνης, όταν πέντε άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους απείλησαν οικογένεια με ένα ανήλικο παιδί με κυνηγετικά όπλα και πήραν χρήματα και κάποια κοσμήματα, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Η οικογένεια επικοινώνησε σε κατάσταση σοκ με την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε αμέσως την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ασυνήθιστο περιστατικό για τα δεδομένα της περιοχής, πράγμα που λαμβάνει και η αστυνομία υπόψη της στο πλαίσιο της προανάκρισης. Πάντως, ούτε η λεία, αλλά ούτε το προφίλ του οικισμού δε συνάδουν με τα χαρακτηριστικά της πολυπληθούς επίθεσης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την Κυριακή 15-1-2023 το βράδυ, σε οικισμό της Ξάνθης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε σπίτι που διαμένουν τρεις ημεδαποί και με τη χρήση βίας και απειλής με δύο κυνηγετικά όπλα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρήματα, χρυσαφικά και κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης».

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…