Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΝΕ ΑΜΘ: «Τι θέλει το ΝΑΤΟ στην πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας;»

ΚΝΕ ΑΜΘ: «Τι θέλει το ΝΑΤΟ στην πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας;»

0

Παρατέθηκε συνέντευξη Τύπου για τη σημερινή εκδήλωση. Χριστίνα Στεργίου: Θα γίνουμε η σπίθα που θα φωτίσει την πραγματική διέξοδο

«Η ΚΝΕ επιδιώκει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς που απασχολούν την νεολαία της περιοχής», σύμφωνα με τις εκπροσώπους της

Σε συνέντευξη Τύπου προχώρησε το ΚΚΕ ΑΜΘ με αφορμή την εκδήλωση «Τι θέλει το ΝΑΤΟ στην πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας;» με κύριο ομιλητή τον Νίκο Ζαχαρόπουλο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 8:00μ.μ. και θα φιλοξενηθεί στα ΠΡΟΚΑΤ του Πολυτεχνείου Ξάνθης.

H Χριστίνα Γιαννακούλα, μέλος του Συμβουλίου ΑΜΘ της ΚΝΕ ανέφερε ότι «η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας γνωριμίας με την ΚΝΕ και αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ την οποία έχει προχωρήσει το κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ στο πλαίσιο του 13ου συνεδρίου με τίτλο «Είμαστε χιλιάδες νέοι εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές μέλη της ΚΝΕ, γιατί όχι και εσύ; Έλα μαζί μας!»

Ύστερα πήρε τον λόγο η Χριστίνα Στεργίου, μέλος του Γραφείου ΑΜΘ της ΚΝ, η οποία υπογράμμισε ότι μέσω των εκδηλώσεων τέτοιου τύπου, η ΚΝΕ επιδιώκει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς που απασχολούν την νεολαία της περιοχής. Συνεχίζει λέγοντας «από τη μία ο λαός βλέπει το ένα ενεργειακό έργο να διαδέχεται το άλλο, την ίδια στιγμή που η περιφέρεια της ΑΜΘ κατατάσσεται στις τελευταίες θέσεις όσον αφορά την ανάπτυξη, την ανεργία και την ενεργειακή φτώχεια».

«Η ελληνοαμερικάνικη συμφωνία για τις βάσεις που ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ το 2017 και υπογράφηκε από την ΝΔ, όλη η χώρα μετατρέπεται σε ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Η επιθετικότητα της αστικής τάξης εκδηλώνεται και με την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού σε δεκάδες ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό και μέσα σε αυτό το πλαίσιο οξύνεται ο ανταγωνισμός των αστικών τάξεων μεταξύ της Ελλάδας και Τουρκίας» συμπλήρωσε η Χριστίνα Στεργίου.

Η ανακοίνωση κατέληξε δίνοντας το στίγμα της προσεχούς εκδήλωσης καθώς σκοπός είναι να δείξει ότι όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν μονόδρομο αφού παράλληλα και οι δύο εκπρόσωποι τόνισαν ότι «το πρόγραμμα και οι θέσεις του ΚΚΕ μπορούν να αποτελέσουν την σπίθα που φωτίζει την πραγματική διέξοδο».

Παύλος Μαραγκός
pmaragkos@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …