Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ηχηρή παραίτηση με συγκεκριμένα «κατηγορώ» στο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Ηχηρή παραίτηση με συγκεκριμένα «κατηγορώ» στο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

0

Ο Θανάσης Καλογιαντσίδης, πρώην αν. Συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Α’ Κομοτηνής φέρεται κατά στελεχών της Ν.Ε.

Την παραίτησή του γνωστοποίησε δημόσια ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Α’ Κομοτηνής, Θανάσης Καλογιαντσίδης, με δριμύ κατηγορώ κατά της συντονίστριας της ΝΕ Αγγελικής Κουγιουμτζόγλου, τον πρώην συντονιστή Σταμάτη Σακελλίωνα και του υποψήφιου βουλευτή Οζγκιούρ Φερχάτ.

«Δεν είμαι πια μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Παραμένω φίλος του κόμματος και ψηφοφόρος του όσο στο τιμόνι του θα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Δυστυχώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ κι αυτή η δυσλειτουργία έχει παρενέργειες και στην λειτουργία των 4 Οργανώσεων Μελών του νομού Ροδόπης», αναφέρει η σχετική δήλωση, όπου επισημαίνεται: «κι επειδή όλα έχουν κι ονοματεπώνυμο, το πρόβλημα ξεκινάει από την ανεπάρκεια της συντονίστριας της Νομαρχιακής Αγγελικής Κουγιουμτζόγλου, η οποία αδυνατεί να ανταπεξέλθει στοιχειωδώς στον ρόλο της, συνεχίζει με τον πρώην αναπληρωτή συντονιστή της Νομαρχιακής Οζγκιούρ Φερχάτ, ο οποίος στο όνομα της προσωπικής του φιλοδοξίας να γίνει βουλευτής, έχει παγιδεύσει ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ του νομού σε έναν πολιτικό κατήφορο που καταλήγει στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, συνεχίζει με τον αργόμισθο Σταμάτη Σακελλίωνα, πρώην συντονιστή της Νομαρχιακής και νυν σκιώδη συντονιστή της και καταλήγει στον Δημήτρη Καρβούνη, ο οποίος ως μέλος του “Οργανωτικού” έχει αποδιοργανώσει τα πάντα».

Ο ίδιος καταγγέλλει «ανθρωποφαγίες, ανήθικες μεθόδους εξόντωσης εσωκομματικών αντιπάλων, μηχανισμούς, εσωστρέφεια».

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι στον κ. Καλογιαντσίδη είχε επιβληθεί δίμηνη αναστολή κομματικής ιδιότητας που λήγει στις 12/2. Ωστόσο, όπως ο ίδιος αντικρούει με νέα ανάρτηση στο facebook, «πειθαρχικές ποινές με την ίδια απόφαση είχαν επιβληθεί και στην συντονίστρια της Νομαρχιακής Α. Κουγιουμτζόγλου και στον μέχρι πρότινος αναπληρωτή της Νομαρχιακής Ο. Φερχάτ και σε δύο αλλά μέλη της Νομαρχιακής».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…