Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η σύμφωνη γνώμη του περιφερειακού συμβουλίου ζητείται για γεώτρηση και φωτοβολταϊκό στο ΠΡΟΚΕΚΑ Ορεστιάδας

Η σύμφωνη γνώμη του περιφερειακού συμβουλίου ζητείται για γεώτρηση και φωτοβολταϊκό στο ΠΡΟΚΕΚΑ Ορεστιάδας

0

Επτά επερωτήσεις στη συνεδρίαση της Τρίτης

Η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31-01-2023 και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο).

Τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν επτά επερωτήσεις από συμβούλους της αντιπολίτευσης και τα δεκαεπτά θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Επερωτήσεις

  1. Θέμα: Κατασκευή νέου κτιρίου για το νηπιαγωγείο στα Λιμενάρια Θάσου. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σιδέρης Μιχαηλίδης.
  2. Θέμα: Αναστολή της δωρεάν μεταφοράς φοιτητών Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σιδέρης Μιχαηλίδης.
  3. Θέμα: «Πρόγραμμα Στήριξης του Πρωτογενούς Τομέα από την Περιφέρεια και το ΔΠΘ». Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.
  4. Θέμα: «Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού 2022-2023». Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αργύρης Πατακάκης.
  5. Θέμα: «Πρόληψη συνεπειών καιρικών φαινομένων στην ορεινή Ξάνθη». Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ.
  6. Θέμα: Για την κατασκευή νέας γέφυρας στο χωριό Πρωτοκλήσσι Έβρου. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σιδέρης Μιχαηλίδης.
  7. Θέμα: Για τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών των Δημοτικών σχολείων Ξάνθης στα πλαίσια του προγράμματος μαθημάτων κολύμβησης. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σιδέρης Μιχαηλίδης

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την συνδιοργάνωση και συμμετοχή της ΠΑΜΘ/ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ στο έργο «Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.
  2. Έγκριση της 2ης τροποποίησης της αριθμ. 1/11.02.2022 (ΑΔΑ: ΩΜ877ΛΗΚΠ, ΑΔΑΜ:22SYMV010045055) σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Ένωσης Εταιρειών «CHOOSE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – UNIVERSAL MEDIA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (ΕΛΛΑΣ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – BIRDIE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».
  3. Έγκριση για ενεργοποίηση του υπολοίπου της προαίρεσης του έργου ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 2022» έως και 2023.
  4. Έγκριση του Ειδικού Σχεδίου Απόκρισης σε Ραδιολογική ή Πυρηνική Έκτακτη Ανάγκη (ΕΣΑΡΠΕΑ) Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξαιτίας σοβαρού ατυχήματος σε πυρηνική εγκατάσταση εκτός συνόρων.
  5. Έγκριση της εισηγητικής έκθεσης επί της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά το Β ́ Τρίμηνο 2022.
  6. Έγκριση της εισηγητικής έκθεσης Επί της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά το Γ ́ Τρίμηνο 2022.
  7. Έγκριση α) περί καθορισμού του αριθμού νέων αδειών παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου, με τα αντίστοιχα δικαιώματα δραστηριοποίησης που θα προκηρυχθούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης β) περί καθορισμού Ετήσιου Τέλους Δραστηριοποίησης Παραγωγών και Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  8. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής για το έτος 2023 του άρθρου άρθρο 35 του Γενικού Κανονισμού Λιμένων αριθ. 20 (ΦΕΚ 444 Β/26-04-2019) (ταχύπλοα σκάφη και λοιπά μέσα αναψυχής),όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, ευθύνης Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης (για τις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης)
  9. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων για το έτος 2023» Λιμένα Αλεξανδρούπολης, ευθύνης Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης
  10. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων για το έτος 2023»Λιμένα Καμαριώτισσας και αλιευτικού καταφυγίου Θερμών Σαμοθράκης ευθύνης Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης
  11. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων για το έτος 2023» ευθύνης Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγος.
  12. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής για θέματα για το έτος 2023 του άρθρου άρθρο 35 του Γενικού Κανονισμού Λιμένων αριθ. 20 (ΦΕΚ 444 Β/26-04-2019) (ταχύπλοα σκάφη και λοιπά μέσα αναψυχής ευθύνης Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγος.
  13. Παροχή σύμφωνης γνώμης για τη διάνοιξη γεώτρησης εντός του υφιστάμενου ΠΡΟΚΕΚΑ (Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Ορεστιάδας) Φυλακίου Έβρου.
  14. Παροχή σύμφωνης γνώμης/συναίνεση για τη σύνδεση φωτοβολταϊκού σταθμού, στο οίκημα του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Ορεστιάδας (ΠΡΟΚΕΚΑ).
  15. Τροποποίηση της υπ ́ αριθμ. 152/2022 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ.
  16. Έγκριση για τη 1η παράταση κατά 1 χρόνο της Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας με τίτλο: «ΑΣΚΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ 122158 ΙΧ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗ ΓΑΙΩΝ (GRADER) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ / ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ».
  17. Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών 11ης, 12ης 13ης, 14ης 15ης 16ης 17ης και 18ης συνεδρίασης έτους 2022 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες με απόφαση του Αρείου Πάγου

Τι θα γίνει με τις 12 έδρες που κατέχουν στη Βουλή Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε …