Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασίες συντήρησης στον κόμβο Πετροχωρίου

Εργασίες συντήρησης στον κόμβο Πετροχωρίου

0

Τίθενται σε εφαρμογή από αύριο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιορισμού της κυκλοφορίας τμηματικά έως τις 13/1

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εργοταξιακή σήμανση τίθεται σε εφαρμογή με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης στους κόμβους της Εθνικής Οδού 2 με τοπική οδό προς το στρατόπεδο Πετροχωρίου στο πλαίσιο του υποέργου [Τακτική συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Ξάνθης έτους 2020 – 2021] του έργου {ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ} (ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 2012ΕΠ03100000) της ΣΑΕΠ 531».

Συγκεκριμένα, η απόφαση περιλαμβάνει περιορισμό κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην περιοχή του κόμβου της Εθνικής Οδού 2 (τμήμα Τοξότες – Ξάνθη) με τοπική οδό προς το στρατόπεδο «Υπιάτρου Κ. Τριανταφυλλίδη» (στρατόπεδο Πετροχωρίου).

Οι εργασίες θα εκκινήσουν την 07:00 ώρα της Δευτέρας 09/01/2023 και θα ολοκληρωθούν την 18:00 ώρα της Παρασκευής 13/01/2023. Θα πραγματοποιηθούν σε τρεις διαδοχικές και διακριτές φάσεις : εργασίες στο ρεύμα προς Καβάλα, εργασίες στο ρεύμα προς Ξάνθη, εργασίες επί της Δημοτικής Οδού.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών υποδέχτηκε στο χώρο του το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης

Ξεναγήθηκαν στο Εκθετήριο Ελληνικών Παραδοσιακών Ενδυμασιών του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθ…