Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Απ. Ελευθεριάδης: «Πολύ χιόνι στο Δασικό Χωριό αλλά η διέλευση των επισκεπτών γίνεται απρόσκοπτα»

Απ. Ελευθεριάδης: «Πολύ χιόνι στο Δασικό Χωριό αλλά η διέλευση των επισκεπτών γίνεται απρόσκοπτα»

0

Ο δρόμος πάνω από τα 400 μέτρα υψόμετρο, που παραμένει ανοιχτός από υπαλλήλους και μηχανήματα του Δήμου, είναι αυτός που περνά από τα χωριά Καρυόφυτο και Λειβαδίτη

Στα ολόλευκα ντύθηκε το Δασικό Χωριό Ερύμανθου και επισκέπτες κατέκλυσαν το σαββατοκύριακο το μέρος για να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο. Σύμφωνα με τον Απόστολο Ελευθεριάδη, Αντιδήμαρχο Σταυρούπολης, η διέλευση των οχημάτων γίνεται απρόσκοπτα, αποτέλεσμα της δουλειάς των υπαλλήλων και των μηχανημάτων του Δήμου, καθώς καθαρίζεται συνεχώς από την στιγμή που άρχισε να χιονίζει με σκοπό να κρατηθεί το οδικό δίκτυο ανοιχτό ώστε οι μετακινήσεις να πραγματοποιούνται με ασφάλεια.

Όπως επισημαίνει ο κ. Ελευθεριάδης «ο δρόμος από το Καρυόφυτο μένει ανοιχτός από την πρώτη στιγμή. Ο δρόμος από το Λυκοδρόμιο (μέσω Καλλιθέας) όμως αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά δυστυχώς δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα μας καθώς βρίσκεται στο πεδίο δράσης της Περιφέρειας. Τις προάλλες είχαν μείνει πολλά αυτοκίνητα σε εκείνο το σημείο και ο Δήμος μας βοήθησε ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν με ασφάλεια».

«Η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη ειδικά τα Σαββατοκύριακα», πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης, «καθώς τα σπίτια στο Δασικό Χωριό είναι κλεισμένα έως και 15 Φεβρουαρίου. Στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο κόσμος προτίμησε τα μέρη μας ώστε να περάσει χρόνο δίπλα στη φύση».

Παύλος Μαραγκός

pamaragkos@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…